25n
25N
25N

Carcaixent dedica la Festa de l'Autogovern al personal sanitari

L’acte es retransmetrà per directe a través de les xarxes socials municipals

Carcaixent dedica la Festa de l'Autogovern al personal sanitari
03/03/2021 -

Carcaixent celebra aquest diumenge la Festa de l’Autogovern, en commemoració del 445 aniversari de la concessió del privilegi d’Universitat l’11 de març de 1576 i de la independència de la ciutat d’Alzira. Com és habitual, tindrà lloc un acte institucional a les 11:30 hores a l’Auditori de les Dominiques que a causa de l’actual situació sanitària, es realitzarà a porta tancada i es retransmetrà en directe a través de les xarxes socials municipals.

L’acte estarà dividit en dues parts. La primera consistirà en un ple extraordinari que comptarà amb la intervenció de l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom. Finalitzada aquesta part, s’iniciarà una segona que comptarà amb la participació de quatre professionals de l’àmbit sanitari de diferents àrees que contaran l’experiència viscuda al llarg d’aquest any marcat per la pandèmia de la COVID-19.

Paco Salom, alcalde de Carcaixent, ha posat l’accent en què «estem vivint un temps excepcional i aquest acte és un reflex d’eixa excepcionalitat. Per una banda, per l’absència de públic, però que gràcies a les noves tecnologies podrem arribar a més gent, i d’altra a les persones que protagonitzaran l’acte». En aquest sentit, ha volgut destacar que «com a societat tenim un compromís amb tot el personal sanitari que des del primer moment ha estat a primera fila cuidant i curant, realitzant un gran sacrifici tant en l’àmbit personal com a professional. Amb aquest acte tan important per a Carcaixent volem fer-los un xicotet homenatge, però també valorar el seu esforç i compartir el seu testimoni per fer veure a la població que encara tenim molt de camí al davant i que un comportament responsable ha de ser la nostra aportació individual per reconéixer l’esforç realitzat per tot el personal sanitari».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =