25n
25N
25N

L’Ajuntament de Carcaixent rep més de 19.000€ del Pla Estatal contra la Violència de Gènere

La Secretaria d’Estat d’Igualtat ha aprovat les ajudes per als Ajuntaments concedides a través del Pacte Estatal contra la Violència de Gènere

L’Ajuntament de Carcaixent rep més de 19.000€ del Pla Estatal contra la Violència de Gènere
09/09/2019 -

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Carcaixent comptarà per al 2020 amb més de 19.000 € per a les actuacions dirigides al treball contra la violència de gènere emmarcades dins del Pla Estatal contra la Violència de Gènere. Aquestes ajudes s’atorguen amb l’objectiu que les entitats locals disposen de fons suficients per a poder dur endavant un treball amb més recursos per a lluitar contra la violència que cada dia pateixen milers de dones i menors al voltant del país, també a Carcaixent.

Per a la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Carcaixent, Xelo Pastor, «aquesta és una molt bona notícia, ja que ens permetrà començar des de ja i durant tot el 2020 a donar suport a les víctimes de la violència masclista i, a més, treballar en el foment del bon tracte i la sensibilització».

D’altra banda, la Regidoria d’Igualtat editarà a principis de 2020 un informe anual sobre la situació de les dones al municipi de Carcaixent durant el 2019. En paraules de la regidora, «amb aquest informe pretenem poder fer un seguiment més exacte sobre la situació que es viu a la nostra ciutat per tal de poder actuar allà on la situació és més complicada i poder encarar correctament les futures accions», ha explicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + disset =

caixaontinyent
lleida 2020
Informacion coronavirus