25n
25N
25N

Carcaixent comença adequar la zona on s'ubicarà el Skate Park i el segon Parc Caní

Carcaixent comença adequar la zona on s'ubicarà el Skate Park i el segon Parc Caní
06/08/2019 -

L’Ajuntament de Carcaixent ha iniciat les actuacions per adequar la zona nord de la ciutat (UD-3) en la que s’ubicaran el Skate Park i un segon Parc Caní. El ple municipal va aprovar ahir una modificació de crèdit de 66.000 € per a la compra d’arbrat i mobiliari urbà.

L’objectiu d’enjardinar i dotar de bancs i altres elements la zona té el propòsit de millorar la imatge d’aquesta àrea d’oci i potenciar-la com una zona de passeig gràcies a ombra vegetal i la reducció de temperatura. Les actuacions previstes també contemplen la creació d’una barrera natural pròxima a les vies que reduirà l’impacte acústic del pas dels trens.

El regidor d’Urbanisme, Lluís Candel, ha destacat que el projecte d’arbrat “busca fer de Carcaixent una ciutat més habitable i amable, ja que tenir zones verdes en les quals poder compartir temps i socialitzar amb els nostres veïns i veïnes millora la qualitat de vida de la ciutadania”. Candel, responsable també de l’àrea de Mobilitat, ha volgut assenyalar que finalitzar aquesta zona permetrà redefinir el traçat urbà del barri de Santa Bàrbara a més de començar a actuar en un dels ponts de la ronda interior per a reordenar el trànsit que planteja el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.

Tant el Skate Park com el Parc Cní estan inclosos dins del Pla Biennal de Serveis i Obres Municipals (SOM) 2018-2019 de la Diputació de València i s’espera que comencen a executar-se durant l’últim trimestre de 2019. El projecte de dotar a Carcaixent d’un Skate Park, una pista dissenyada específicament per a la pràctica de patinatge o semblants, naix de la demanda de la població jove que ha traslladat en nombroses ocasions el desig de disposar d’unes instal·lacions d’oci d’aquest tipus.

D’igual manera, la creació d’un segon parc caní respon a una demanda social de tindre una àrea recreativa d’esbargiment per a gossos en eixa zona concreta de la ciutat. El Parc Caní, igual que la instal·lació pròxima a Gaianes, té projectada la instal·lació de mobiliari adaptat per a gossos com ara fonts, pipicans, dispensadors de bosses, entre d’altres.

En total, es van destinar a Carcaixent dins del Pla SOM 2018-2019 de la Diputació de València 428.319,56 € que, a més dels projectes esmentats, inclouen l’asfaltat de baronessa de Santa Bàrbara i Vidal Canet, la remodelació de les voreres d’aquesta avinguda, la renovació dels paviments de les pistes esportives de la FEVE, millorar l’accessibilitat d’alguns edificis municipals i reparar les voreres dels carrers Carlos Gomis i Apotecari Bodí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − cinc =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus