25n
25N
25N

Carcaixent obri la concessió d'ajudes per a les persones autònomes i empreses afectades per la Covid-19

La convocatòria permet cobrir despeses corrents de la seua activitat i per les inversions en material higienicosanitari per tal d’adaptar-se a la nova normalitat

Carcaixent obri la concessió d'ajudes per a les persones autònomes i empreses afectades per la Covid-19
09/11/2020 -

L’Ajuntament de Carcaixent, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, ha obert hui la convocatòria d’un programa d’ajudes per import de fins a 775 euros per a persones autònomes i empreses de la ciutat afectades per la Covid-19. La finalitat d’aquestes ajudes és impulsar l’activitat econòmica a la localitat compensant la caiguda de la demanda i afavorint les inversions en modernització i adaptació de les instal·lacions que les persones autònomes i les empreses han hagut de realitzar per adaptar-se a les mesures sanitàries marcades per la nova normalitat.

Les ajudes, en règim de concurrència competitiva, van destinades a establiments, empreses i persones autònomes que desenvolupen la seua activitat econòmica a Carcaixent. La línia d’ajudes preveu dues modalitat. La Modalitat 1, orientada a les empreses i persones autònomes que formen part del teixit econòmic local per fer front a les despeses corrents de la seua activitat i per les inversions en material higienicosanitari per tal d’adaptar-se a la nova normalitat. Aquesta modalitat està dividida en dos submodalitats atenent a si l’empresa o persona autònoma va haver de parar la seua activitat durant l’Estat d’Alarma.

Respecte a la Modalitat 2, està destinada a les empreses i persones autònomes que formen part del Mercat de venda no sedentària de Carcaixent per fer front a les despeses corrents de la seua activitat i per les inversions en material higienicosanitari (mascaretes, guants i material de protecció) per tal d’adaptar-se a la nova normalitat. En aquesta modalitat se subvencionarà 10 € per metre lineal contractat.

Les sol·licituds es presentaran mitjançant instància normalitzada a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Carcaixent que estarà disponible a la Seu Electrònica i a la web municipal. Les persones sol·licitants hauran de triar exclusivament entre una de les dues modalitats i, en cas de sol·licitar l’ajuda per a la Modalitat 1, hauran d’acollir-se únicament a una de les dues submodalitats d’acord amb la seua situació. En la pàgina web municipal es podrà trobar tota la documentació a aportar en el moment de presentar la sol·licitud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 16 =