25n
25N
25N

Capitol, ja a la venda el nou disc de Revolver

El dotzè treball de Carlos Goñi és intimista i torna a les seues arrels

Capitol, ja a la venda el nou disc de Revolver

El dotzé treball de Revolver ja ha vist la llum. Des d’ahir està a la venda Capitol, un LP considerat intimista en el qual Carlos Goñi torna a les seues arrels i s’embarca en la independència. Tal com el propi artista reconeix “este disc està escrit pràcticament sencer en un hotel. L’hotel Capitol de la Gran Via madrilenya. Les històries més que mai són les vertaderes protagonistes del disc”.

cartel-fechas-capitol-tourCert és que la temàtica social sempre ha estat present en totes i cadascuna de les cançons de Revolver però cal destacar que en Capitol el seu angle és completament diferent. Carlos Goñi explica el que ha volgut transmetre amb este nou treball perque “si Babilònia explica el que em va succeir de pell per a fora en els últims 3 anys, Capitol explica el que va succeir de pell cap a dins”.

En Capitol els amants de la música de Revolver trobaran 14 cançons que sintetitzen a la perfecció i només com Goñi sap fer-ho l’alé social, un intimisme ben macerat i un costumisme urbà amb nom i cognoms, que emmarca algunes de les millors cançons que mai ha compost prenent com a inspiració els carrers de València, Madrid o Barcelona.

 

Signatures de discos, showcase Capitol i dates de concerts

Regirar estarà a València demà diumenge a partir de les 19.00 hores en la Fnac signant el seu nou treball, Capitol. El pròxim 2 de març, la banda comença la seua gira de presentació a Barcelona (Festival Mil.leni) i pararà a València, en la Sala Moon, el pròxim 3 de març per a l’endemà visitar Alacant (The One), sent estes dues parades les úniques oportunitats de veure a Revolver en directe a la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + disset =