25n
25N
25N

Canyes de colors en la Biblioteca Infantil per a homenatjar a Blasco Ibáñez

El taller artístic de creació de canyes serà el dimecres 22 de febrer a partir de les 18 hores

Canyes de colors en la Biblioteca Infantil per a homenatjar a Blasco Ibáñez
21/02/2017 -

Les usuàries i usuaris de la Biblioteca Infantil de Burjassot tindran l’oportunitat de mostrar la seua creativitat, imaginació i expressió artística gràcies al nou taller organitzat des de l’equip de Biblioteques Municipals, dins de la campanya gratuïta d’animació lectora. Serà el dimecres 22 de febrer a partir de les 18 hores en la mateixa Biblioteca Infantil.

El taller artístic de creació de canyes, basat en la novel·la de Blasco Ibáñez “Canyes i Fang”, començarà mostrant als participants en el mateix les canyes que al llarg del mes de febrer estan formant part de les diferents animacions realitzades per l’equip de biblioteques.

Una vegada en les seues mans, la tècnica encarregada de l’activitat, els explicarà com es poden fer les canyes, quins materials es necessiten i com es poden acolorir para, tot seguit, agafar les temperes i començar a decorar-les.

No hi ha excusa per a gaudir de valent d’este divertit taller en el qual, el més important, és passar-ho bé i crear unes canyes dignes dels millors artistes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + huit =