caixa popular

L'Ajuntament es desplaça a la Canyada per a conéixer les necessitats dels seus veïns

L'Ajuntament es desplaça a la Canyada per a conéixer les necessitats dels seus veïns
16/05/2017 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha visitat aquest matí al barri de la Canyada per a conéixer les impressions, suggeriments i queixes dels veïns i veïnes de la zona.

La visita s’emmarca dins de la “L’Alcalde mes a prop”, una iniciativa municipal amb què el primer edil està recorrent tot el terme municipal per a acostar el consistori a la ciutadania.

Durant dues hores, l’Alcalde ha pogut conéixer de primera mà les demandes dels veïns i veïnes del barri. De les més de 30 atencions que s’han dut a terme, la majoria han tractat sobre els servicis de neteja. Els veïns i veïnes que s’han desplaçat fins a la Plaça del Sol, on s’ha ubicat el punt d’informació, han transmés les seues necessitats quant a la retirada de residus orgànics, i han demanat més campanyes de conscienciació sobre l’arreplega d’excrements.

Quant a les reivindicacions veïnals de millorar l’accessibilitat d’algunes zones del barri, Sagredo ha manifestat el seu compromís de continuar treballant en la modernització dels carrers de la Canyada. Així mateix ha recordat que des de l’Ajuntament s’han dut a terme la reparació del paviment deteriorat en distints carrers com la C/15, C/18, C/10, C/112, C/16, C/12 amb C/13, C/206, C/ 425 i C/ 121.

A més també s’han millorat els drenatges en els carrers 133 i 134 de la Canyada per a evitar les inundacions.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC