caixa popular

Canvis i proves en el València

Hui la segona presa de contacte amb la competició, la primera va eixir redona

Canvis i proves en el València

Després de deu dies de treball, Marcelino aconseguia dimarts passat estrenar-se amb un sobrat triomf (0-5) davant el FC Lausanne Sport. El primer partit de l’era Marcelino li va permetre al tècnic veure als seus jugadors en acció. En l’inici de l’encontre l’asturià va formar amb el 4-4-2 i els canvis es van enfocar al fet que tots disputaren minuts i així poder valorar millor el que té entre mans.

Després del seu primer triomf com a tècnic blanquinegre, Marcelino assenyalava que el més li havia agradat era l’actitud de tots els seus jugadors. “És molt difícil fer una anàlisi d’este primer partit perquè fa 4 dies que estem treballant, molt bo per part de tots els jugadors. El més important és tenir bones sensacions i identificar-se amb la idea que estem intentant implantar. Entenem cadascun dels partits de pretemporada com un entrenament més, es va veure clar que al principi anàvem a una velocitat i després a una altra i, per açò, es pot traure una conclusió errònia del resultat. A escala general ens costa moure les cames. Tot ha sigut positiu, el resultat ens dóna alegria, però, sobretot, l’actitud que mantenen tots i cadascun dels jugadors”, assenyalava Marcelino després de l’estrena.

Per a hui té una nova ocasió de veure als seus pupils en acció doncs el València CF disputarà el seu segon partit de pretemporada davant l’Sporting de Portugal en terres suïsses de Martigny. El seu rival per a esta vesprada va finalitzar com a tercer classificat en la primera divisió portuguesa, per la qual cosa pot posar-li en majors destrets al conjunt blanquinegre. Un dia més de treball, un dia més per a assimilar els conceptes i l’estil de joc que Marcelino vol imposar en el seu equip. Una nova ocasió per a seguir il·lusionant a l’afició que espera que el seu equip torne a ser el que era esportivament parlant.

 

Una setmana de treball i canvis

Després d’una setmana de treball, Martín Montoya analitzava per a la ràdio del club les sensacions dels jugadors. “L’equip ahir va donar la cara i, sobretot, deixem la porteria a zero que és el que se’ns exigiran enguany. Estem contents per la primera presa de contacte. L’any passat no vam estar del tot encertats en la tàctica doncs ens van ficar molts gols. Enguany s’està incidint molt en açò, mantenir la porteria a zero, estem treballant molt açò. La victòria d’ahir va ser molt important. L’equip sap que estarà bé amb Marcelino, tenim les coses clares, sabem al que anem a jugar, és un grandíssim entrenador. Serem un grup difícil de superar defensivament parlant. Estem treballant per a fer un bon campionat”, assenyalava Montoya des de la concentració.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + nou =

viva gym canovas
exposicion caps tallats