caixa popular

Canviem els patrons: campanya del 8M de la Regidoria d'Igualtat

Canviem els patrons: campanya del 8M de la Regidoria d'Igualtat
07/03/2018 -

La revisió dels patrons assignats tradicionalment a les dones és el punt de mira de la Campanya d’enguany que intenta donar resposta a aquesta idea amb l’objectiu de visibilitzar tot el que s’ha aconseguit per continuar amb el canvi.

Han evolucionat com caldria els drets de les dones, els seus rols i estereotips en la societat? S’ha viscut una evolució substancial durant els últims 70 anys? Seguim amb els mateixos patrons des d’aleshores? Aquestes són algunes de les preguntes a les quals tracta de donar resposta la campanya d’enguany al voltant del 8M de la Regidoria d’Igualtat.

Segons afirma la regidora de l’àrea d’Igualtat, Belen Bernat, «Un dels punts forts de la Campanya d’enguany es centra en un documental on han participat 25 dones picassentines i des d’on han compartit les seues experiències mitjançant una bateria de preguntes». A més, també s’ha aprofundit en la vida de 8 dones de distintes generacions que han explicat les seues vivències al voltant de 5 àmbits: polític; domèstic; sexual i de salut; educatiu; econòmic i laboral.

A més a més, la Campanya inclou altres activitats com són el tradicional Sopar de les Dones, que tindrà lloc aquesta nit, la participació en la manifestació que tindrà lloc demà, a València, el partit de futbol d’equips mixtes «Lliga’t amb la Igualtat», el Cicle Café-Tertúlies Altres Mirades, el Cicle de Cinema i una visita cultural amb perspectiva de gènere durant dos dies a Morella.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + vint =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris