25n
25N
25N

'Canvi climàtic: ciutat i acció' nou debat de les Trobades i Converses amb Iniciativa

'Canvi climàtic: ciutat i acció' nou debat de les Trobades i Converses amb Iniciativa
11/12/2017 -

El Col·legi Major Rector Pesset de València acull el pròxim dimecres 13 de desembre a les 19:00h una nova edició de les ‘Trobades i Converses amb Iniciativa’, en esta ocasió al voltant de la lluita contra el canvi climàtic.

Davall el títol de ‘Canvi climàtic: ciutat i acció’, Joan Ribó, Alcalde de València, Yayo Herrero, antropòloga, investigadora en ecología social i directora de FUHEM i Andreu Escrivà, ambientòleg, investigador i autor del llibre ‘Encara no és tard’, participaran en una taula redona moderada per Paula Tuzon, Secretaria d’organització d’Iniciativa València i doctora en física.

Segons explica Sergi Campillo, regidor i portaveu d’Iniciativa València, “el canvi climàtic és una problemàtica de màxima actualitat que ja estem patint en el nostre dia a dia i fer-li front ha de ser l’eix fonamental en les polítiques de desenvolupament sostenible. Per això és un privilegi poder comptar amb la presència, experiència i aportacions d’estos ponents, tan des del punt de vista dels experts en el canvi climàtic com en l’aplicació, des de les polítiques locals, de mesures per combatre’l”.

Com és habitual des d’Iniciativa es convida a la ciutadania a participar en esta interessant activitat que comptarà amb un col·loqui final obert al públic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa