25n
25N
25N

La ‘cantaora’ Mayte Martín presenta ‘Déjà vu’ a ‘Sagunt a Escena’

El concert tindrà lloc al Teatre Romà el dimarts 25 d’agost a les 22.30 hores

La ‘cantaora’ Mayte Martín presenta ‘Déjà vu’ a ‘Sagunt a Escena’
24/08/2020 -

La ‘cantaora’ Mayte Martín porta a l’escenari de ‘Sagunt a Escena’ el seu ‘Déjà vu’, amb ella mateixa al ‘cante’ i direcció de l’espectacle, acompanyada per la ‘bailaora’ Patricia Guerrero al ball i a càrrec de la coreografia. El concert tindrà lloc al Teatre Romà el pròxim dimarts 25 d’agost, a partir de les 22.30 hores.

‘Déjà vu’ és un espectacle que transmet la familiaritat que et fa pensar que certa situació ja l’has viscuda. Mayte Martín evoca aquesta sensació amb el títol del seu espectacle, però sobretot, amb el repertori que interpreta.

Vint anys després de la seua aparició, l’artista reviu i reinterpreta, amb la saviesa dels anys, els temes de ‘Querencia’, una bona mostra de l’emotivitat que l’artista sap imprimir al flamenc. Potser la seua veu sona igual de fresca, però les seues interpretacions són més profundes i més conscients. Així, interpretarà els temes d’arrel més purament flamenca d’aquest treball, però també altres cançons com les que integraven ‘Muy frágil’, un primer LP de 1994 que ja mostrava la seua capacitat per tal de saltar les fronteres entre pals i gèneres, interpretant igual per buleries o per ‘alegrías’ o apuntant directament a la cançó flamenca.

‘Déjà vu’ és una mirada al passat de l’artista amb els ulls d’ara, un repàs a una llarga trajectòria que encara té molt per a aportar a la música. També inclou temes nous, que s’alternen amb les reinterpretacions de temes del seu repertori. I tot alhora que la ‘bailaora’ Patricia Guerrero, amb la seua enorme capacitat interpretativa, complementa l’actuació de Mayte Martín.

D’altra banda, l’‘Off Romà’ ens ofereix dos espectacles de teatre de molt diferent caràcter. A la Glorieta, el dia 25 d’agost (20 hores) el grup Animasur presenta ‘Love, Love, Love’, una obra en què un mestre de primària tracta de parlar als seus alumnes d’una matèria tan abstracta com és l’amor. Per a fer-ho inventa un conte que transportarà els alumnes a una altra dimensió, el món dels adults, que, a través de la imaginació d’un xiquet resulta enorme i misteriós.

I el 26 d’agost, també a les 20 hores, el Centre Cultural Mario Monreal acull l’espectacle ‘La pícara de Sevilla’ de Reyes Ruiz, amb text propi de la intèrpret. Aquesta peça de teatre narra la història d’una dona mentidera, pregonera i cantaire que anirà vagant d’una banda a l’altra buscant el seu lloc al món.

Es tracta d’un monòleg tragicòmic, una peça de joglar inspirada en les novel·les picaresques del segle XVII. Amb un llenguatge àgil i divertit, la ‘pícara’ ens porta de la rialla a la llàgrima, amb un constant canvi de personatges i ple de moments musicals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 4 =