25n
Orgull
Orgull

El cantant Garri Campanillo presenta "Salpen cants" a l'Auditori de Rafelbunyol

El cantant Garri Campanillo presenta "Salpen cants" a l'Auditori de Rafelbunyol
20/07/2021 -

Garri Campanillo torna als escenaris amb un treball en el qual posa la música a les lletres pròpies i d’altres com Josep Vicent Tallada, Samuel Iborra o els poetes Ismael Carretero, Isabel García Canet, Pau Sif, Vicent Penya i Paco Mateu.

El concert, que tindrà lloc a les 19 hores a l’Auditori de la localitat, ja té les entrades a la venda, a través de servientradas o en la Casa de la Cultura de Rafelbunyol. Es tracta d’un projecte realitzat per crowdfunding i recolzat per l’Ajuntament amb la promoció d’aquesta presentació.

“Donar suport a l’expressió artística de Rafelbunyol i recolzar les obres culturals creades pels nostres veïns i veïnes és una de les nostres prioritats. Som un poble amb un gran nombre d’artistes, dedicats i dedicades a la música, l’escriptura o a la pintura, entre d’altres, una herència i unes arrels que hem de fomentar” assegura Alicia Piquer, regidora de Cultura.

“Donar suport a la cultura i l’emprenedoria de la nostra ciutadania són qüestions fonamentals per al nostre consistori. Hem d’actuar com a pilar dels projectes de creació artística, literària, científica i tècnica dels nostres veïns i veïnes” afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Segons Campanillo, aquest disc “recull la tria de lletres i poemes d’amics pròxims i llunyans, musicats amb l’esperança que els nostres cants salpen del cercle íntim i arriben a ports amics i forasters on tots puguen gaudir com sovint ho fem nosaltres, després de sopar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =