25n
25N
25N

La Guàrdia Civil desallotja als treballadors del festival Marenostrum

La Generalitat va denegar a l’organització del festival el permís per a la celebració del Marenostrum

@MARENOSTRUMXPERIENCE

La Guàrdia Civil desallotja als treballadors del festival Marenostrum
12/07/2019 -

Malgrat el comunicat que ahir va enviar l’organització del Marenostrum informant de la continuïtat d’un dels festivals més multitudinaris, en el qual ja hi havia confirmats 6.000 assistents, aquest matí, la Guàrdia Civil ha desallotjat als treballadors que estaven preparant el recinte de la Sala Canal de Pinedo per a la celebració del Marenostrum.

Els motius? La Generalitat Valenciana no havia concedit el permís necessari per a la seua realització per motius de seguretat per als assistents. Així, algunes de les objeccions que han al·legat són que la infraestructura no és adequada per a la quantitat de públic previst, i que només existiria una única via d’eixida en cas d’evacuació.

A això, a més, se li afig l’informe negatiu que des de la conselleria de Medi Ambient van emetre, i en el qual s’especificava, de manera contundent, que la celebració del festival Marenostrum Xperience “podria suposar un impacte negatiu per al Parc Natural de l’Albufera“.

Per més que des de l’organització s’ha informat que compten amb més mesures de seguretat per a evitar l’accés als camps adjacents, i que no comptaran amb focus que il·luminen cap amunt per a evitar la contaminació lumínica, la veritat és que, de moment, el festival Marenostrum, previst per a aquest cap de setmana, es cancel·la. Així i tot, des de l’organització demanen als assistents que estiguen pendents de les xarxes socials i la web del festival perquè “si seguim sense rebre contestació, el festival se celebrarà a l’interior de la Sala Canal”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

Informacion coronavirus