25n
25N
25N

Les pluges inunden la Plaça de Bous de València i obliguen a cancel·lar el concert 'Love the Tuenti's València'

Les pluges inunden la Plaça de Bous de València i obliguen a cancel·lar el concert 'Love the Tuenti's València'
07/09/2019 -

Les fortes pluges d’aquest dissabte a València han provocat l‘acumulació de fins a 25 centímetres d’aigua a la Plaça de Bous i han deixat el recinte “impracticable”, per la qual cosa s’ha hagut de cancel·lar el concert ‘Love the Tuenti’s València’ previst a les 19 hores en les instal·lacions.

Així ho han anunciat aquest dissabte les promotores de l’espectacle, Sharemusic! i The Music Republic, que han detallat en un comunicat que l’aigua ha afectat els equips tècnics i han impedit també el muntatge de l’escenari en els temps previstos amb l'”absoluta seguretat i qualitat” que requereix un esdeveniment d’aquestes característiques.

Igualment, les circumstàncies meteorològiques impossibiliten la realització de les proves tècniques i de so prèvies al concert “imprescindibles per a la seua celebració”, ha lamentat l’organització de l’esdeveniment.

Per tot això i “malgrat portar hores buscant possibles solucions”, les promotores han assenyalat que és “impossible reubicar l’esdeveniment en un altre recinte de la ciutat”, així que s’han vist obligades a cancel·lar el concert.

“Des de Sharemusic! i The Music Republic desitgem expressar nostra més profunda desolació per aquests fets que impedeixen que celebrem el concert en una ciutat amb la qual totes dues promotores tenim un estret vincle i amb un públic amb el qual sempre hem tingut una relació més que especial. Una tristesa a la qual s’uneix tot l’elenc artístic de Love the Tuenti’s, traslladat ja a València, i al qual agraïm la seua gran implicació”, han manifestat.

Han anunciat que l’import de les entrades es retornarà de manera íntegra “en els pròxims dies”, “de manera automàtica a tots i cadascuna de les persones que hagen adquirit el seu tiquet”. L’organització ha indicat que, davant qualsevol dubte, les persones que van adquirir la seua entrada poden posar-se en contacte amb les dues ‘ticketeres’ oficials del concert: Wegow info@wegow.es i Eventbrite www.eventbrite.es/support/contact-us.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell