25n
25N
25N

El Govern confirma la cancel·lació de viatges de l'IMSERSO

El Govern confirma la cancel·lació de viatges de l'IMSERSO
22/09/2020 -

El secretari d’Estat de Drets Socials, Ignacio Álvarez, ha confirmat que el Govern ha decidit cancel·lar els viatges de l’IMSERSO aquesta temporada a causa de la pandèmia i ha precisat que seria “una insensatesa” posar a viatjar a milers de persones majors en aquests moments.

“El Consell de Ministres haurà aprovat ja la cancel·lació d’aquesta temporada, es cancel·la per un motiu concret, després de mesos hibernats, no té sentit mantenir aquests programes pel que queda de temporada perquè d’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries no podran reprendre’s en els termes en els quals estaven contemplats en els plecs”, ha anunciat Ignacio Álvarez aquest dimarts 22 de setembre en la Comissió de Drets Socials i Polítiques Integrals de la Discapacitat, en el Congrés dels Diputats.

En tot cas, ha puntualitzat que “no es cancel·la el programa sinó la temporada” i, davant el retret de la diputada del PP Alicia García per aquesta cancel·lació, el secretari d’Estat ha subratllat que “seria una insensatesa posar a viatjar a milers de persones majors en aquest moment per a salvar al sector turístic”.

Segons ha precisat el secretari d’Estat, quan va esclatar la pandèmia es van trobar amb la “dificultat” de retornar “a més de 50.000 persones” que estaven gaudint d’aquests viatges de l’IMSERSO. Des de llavors, els programes estan “hibernats, sense possibilitat que es posen en marxa”.

“Són viatges que desplacen a desenes de persones en els mateixos autobusos i trens, que comporten el desplaçament de majors que en aquesta situació no es pot produir”, ha insistit Álvarez.

En tot cas, ha precisat que els viatges de l’IMSERSO són “un programa crucial que es va mantenir en el futur i a reforçar” perquè “facilita l’oci i el turisme per a un milió de persones majors” en temporada baixa. Per això, ha assegurat que treballaran des d’aquest moment en l’organització de la nova temporada tenint en compte les noves condicions derivades de la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + onze =

bombers
bombers