25n
25N
25N

Canals s'interessa pel model de Promoció Econòmica d'Ontinyent

El regidor de promoció econòmica explica al seu homòleg canalí els detalls del funcionament de l’àrea a la capital de La Vall d’Albaida

Canals s'interessa pel model de Promoció Econòmica d'Ontinyent
05/02/2021 -

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canals, Vicent Tornero, s’ha interessat per la gestió d’aquesta àrea que s’està realitzat a l’Ajuntament Ontinyent. Per tal de prendre com a possible model les accions empreses des del consistori ontinyentí, Tornero visitava la capital de La Vall d’Albaida, on era atés pel coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda.

Tornero s’interessava especialment pel funcionament del Consell Econòmic i Social d’Ontinyent (CES), per tal d’aplicar el seu model a la creació d’un nou Consell Econòmic Local a Canals, que reunisca representants dels agents polítics i socioeconòmics per tal d’articular accions per a la promoció de l’economia local. El regidor canalí també s’interessava per altres iniciatives com el Clúster Tèxtil impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent i ATEVAL, el funcionament de l’Oficina de Promoció Econòmica i a les accions vinculades al foment i suport a l’activitat industrial. Tots dos regidors també van estudiar possibles col·laboracions futures entre els seus municipis en matèria de promoció econòmica.

Pablo Úbeda mostrava la seua satisfacció “per ser referent per a municipis veïns i poder donar-los suport, així com per poder seguir explorant vies de col·laboració com les que anem mantenint amb altres localitats, ja que pensem que els acords territorials són sempre beneficiosos”, manifestava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 10 =