25n
25N
25N

El Campus de Pasqua d'Esport a Paterna obri termini d'inscripció

El Campus de Pasqua d'Esport a Paterna obri termini d'inscripció
24/03/2017 -

Els servicis esportius municipals han obert el termini d’inscripció per al Campus de Pasqua, dirigit a xiquets i xiquetes majors de sis anys, que tindrà lloc del 18 al 21 d’abril en les instal·lacions d’Esport a Paterna.

L’objectiu, tal com ha explicat el regidor d’esports, José Manuel Mora, és “facilitar la conciliació laboral de les famílies paterneres durant les vacacions de Pasqua, però també promoure l’esport entre els menors, fomentant hàbits de vida saludable”.

Per a això, durant el curs, els xiquets i xiquetes podran gaudir de classes de ball, multiesport, Ioga, Pilates, Crossfit, a més d’activitats aquàtiques, tallers de treballs manuals o competicions esportives.

L’horari del Campus de Pasqua serà de 8.45 a 14 hores amb un cost de 68 euros, que inclou un esmorzar lleuger per als participants.

Les inscripcions podran realitzar-se en les instal·lacions esportives municipals d’Esport a Paterna, en el carrer Santíssim Crist de la Fe, núm. 3, i en la piscina climatitzada de Nucli Urbà, situada en la urbanització Polígon Nord, en horari de 9 a 14 hores. Per a més informació els interessats poden contactar amb els servicis esportius a través del telèfon 96 137 02 27.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =