25n
25N
25N

El Campus d'Ontinyent cobreix el 100% de les places

El Campus d'Ontinyent cobreix el 100% de les places
16/07/2019 -

El Campus d’Ontinyent ha cobert el 100% de les places de matriculació a les seues quatre titulacions per al curs 2019/2020 (Infermeria, Administració i Direcció d’Empreses, Mestre d’Educació Infantil i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), quedant 1272 estudiants en llista d’espera, tot i haver-se augmentat un 32% les places oferides per a nous alumnes.

L’alcalde i president de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que “els resultats són molt positius, i tot haver-se augmentat les places oferides, la demanda torna a ser desbordant, el que ratifica que l’aposta feta per oferir les titulacions amb les quals comptem va estar tot un encert. El treball conjunt fet des de l’Ajuntament, la Universitat i Caixa Ontinyent ens ha servit per a donar un important impuls al Campus durant els últims anys, tant en titulacions com en infraestructures i oferta complementària, el que ens ha convertit en un referent universitari a les Comarques Centrals”, destacava.

D’aquesta manera, la demanda global a les quatre titulacions (1568 persones) és 5’29 voltes superior a l’oferta de nous alumnes per al pròxim curs, de 296 places, tot i que s’han augmentat en 73 les places per a nous alumnes respecte al curs anterior (de 60 a 90 en Infermeria; de 60 a 80 d’Administració i Direcció d’Empreses; de 52 a 61 de Mestre d’Educació Infantil i de 51 a 65 de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport). Destaca especialment l’augment de la demanda al cas d’Educació Infantil, que ha arribat a les 570 persones en llista d’espera. Quant a la nota de tall, la més elevada és la d’Infermeria, requerint-se un 10,61 per accedir a les places oferides.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus