25n
25N
25N

Les places per als Campus de Nadal es tripliquen

Les places per als Campus de Nadal es tripliquen
18/12/2017 -

Els Campus de Nadal de les instal·lacions esportives municipals comencen dimarts que ve, 26 de desembre, coincidint amb el període nadalenc de descans escolar. En total 440 places han sigut oferides en aquesta edició, de les quals 125 estan reservades a xiquets i xiquetes procedents de col·lectius en risc d’exclusió social. L’oferta de places subvencionades triplica la xifra de l’any passat.

Els Campus de Nadal de les Escoles Esportives Municipals es posen en marxa cada any amb l’objectiu de mantenir els hàbits d’aprenentatge dels més xicotets. Aquests es desenvolupen a través de classes esportives i lúdiques, que es desenvoluparan en dos períodes: del 26 al 29 de desembre, i del 2 al 5 de gener.

La iniciativa està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb les diferents federacions i clubs esportius, i va dirigida a escolars amb edats compreses entre 6 i 16 anys. Tal com ha explicat la regidora d’Esports, Maite Girau, “els campus de Nadal compleixen una doble funció. D’una banda, atenen a les necessitats d’aprenentatge de les xiquetes i xiquets; i, per una altra, ajuden a conciliar la vida laboral i familiar dels pares i les mares. Des de la FDM hem apostat per aquesta via convençuts de la seua utilitat per a les famílies”.

A més de la mencionada reserva de places per als col·lectius més desfavorits, també s’han programat una sèrie d’activitats extraordinàries que, durant aquests dies, es duran a terme en els Centres d’Actuació Educativa Singular (CAES). En aquest sentit, el campus nadalenc de basquetbol (Poliesportiu Benimaclet) ha organitzat dues eixides a Expojove amb els alumnes, els dies 28 de desembre i 4 de gener.

Quant al campus d’esgrima (Poliesportiu Benimaclet), s’han programat una sèrie de jornades informatives, una per a pares i mares, els dies 20 i 21 de desembre, i una altra dirigida a monitors i monitores, que tindrà lloc el dia 22 de desembre. Per la seua banda el campus d’handbol realitzarà activitats esportives en el col·legi públic Jaume I, durant la setmana del 26 de desembre.

Finalment, el campus d’escacs (Complex Esportiu Cultural Petxina) ha posat en marxa el projecte, “Escacs d’inclusió”, amb la finalitat d’acostar aquest esport als xiquets i xiquetes la situació personal de la qual siga considerada en risc d’exclusió social. L’activitat ja ha començat amb gran èxit de participació.

Els projectes esportius nadalencs es desenvoluparan en tres instal·lacions esportives municipals de la ciutat:

• Poliesportiu Benimaclet (Campus únic de basquetbol i esgrima).
• Poliesportiu Verjurat del Carme Beteró (Campus d’hoquei).
• Complex Esportiu Cultural Petxina (Campus únic de multiesport i escacs).

A més dels tres anteriors també hi haurà Campus de Nadal en els centres esportius municipals de:

• Pavelló Benicalap (Campus únic de gimnàstica rítmica).
• Poliesportiu Quatre Carreres (Campus de multiesporti rugbi).
• Poliesportiu Dr. Lluch (Campus únic de tenis).
• Poliesportiu Montolivet (Campus únic de tenis)

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 15 =

bombers
CCCC
bombers