25n
25N
25N

Prop de 700 xiquets i xiquetes de Torrent ja gaudeixen dels campus esportius i les escoles d’estiu municipals

L’Ajuntament proposa una variada oferta d’activitats per a aquest estiu que combina activitats esportives, lúdiques i educatives

Prop de 700 xiquets i xiquetes de Torrent ja gaudeixen dels campus esportius i les escoles d’estiu municipals
25/06/2018 -

Aquest dilluns han arrancat els campus esportius i les escoles d’estiu municipals. Prop de 700 xiquets i xiquetes de Torrent gaudeixen ja de la varietat d’activitats que ofereixen aquestes propostes. En els CEIP Sant Pascual, El Vaig moldre i Federico Maicas tenen lloc les escoles d’estiu que proposa la delegació d’Educació de l’Ajuntament de Torrent. Durant el mes de juliol, dirigits per monitors especialitzats, 250 escolars d’infantil i primària gaudeixen d’una gran varietat d’activitats de caràcter lúdic i educatiu.

En el col·legi Verge del Rosario ha començat aquest matí el Campus Social en el qual participen al voltant d’un centenar de xiquets i xiquetes d’infantil i primària. Aquesta escola d’estiu, que es realitza en col·laboració amb la delegació de Benestar Social, va dirigida a escolars de famílies amb menys recursos econòmics i inclou servei gratuït de menjador. També ha començat l’Escola d’Estiu Especial en el col·legi públic d’educació especial L’Encarnació, en la qual participen 25 alumnes matriculats en algun dels centres o en aules d’educació especial del municipi.

Aquest matí la regidora d’Educació, Patricia Sáez, i el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, han visitat alguns centres per a conèixer de primera mà com està sent l’arrencada d’aquestes iniciatives lúdiques i educatives, així com Nadia Marín, regidora d’Esports, ha fet el propi per a donar la benvinguda als més xicotets als Campus Esportius.

campus_torrent2

Campus Esportius

Avui 300 xiquets i xiquetes han inicat els Campus Esportius organitzats per la Fundació Esportiva Municipal (FDM). Es tracta d’un programa d’activitats dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 16 anys i format per diferents activitats esportives com a tennis, gimnàstica rítmica, dansa, futbol, atletisme, anglès i informàtica. A més, tots els campus inclouen natació, una activitat que es realitza en la piscina Parc Vedat. Els sis campus té lloc en diferents emplaçaments, segons la temàtica, com són: el pavelló Anabel Medina, el pavelló El Vedat, el camp de futbol Sant Gregori, el col·legi Federico Maicas i la piscina del Vedat. Els campus esportius i les escoles d’estiu afavoreixen la conciliació bona part del període de vacances.

Campus_torrent3

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

torrent