25n
25N
25N

Campus de futbol d'Anglaterra a casa, una experiència inoblidable per als xiquets/es

Campus de futbol d'Anglaterra a casa, una experiència inoblidable per als xiquets/es
20/12/2019 -

Durant el mes de juliol, hi ha 3 poblacions en les quals s’ha de centrar tota l’atenció quant a campaments es refereix; La Nucia (Alacant), Pravia (Astúries) i Segorbe (Castelló). En aqueixes dates, un campus de futbol té lloc amb l’objectiu de fer inoblidables uns dies per a desenes de xiquets. Et presentem una de les millors opcions per a l’estiu de 2020 amb aquest format.

El campament de futbol en anglés Anglaterra a casa és una alternativa del mercat per a la formació i diversió dels xiquets i xiquetes. Ofereix un programa en el qual es combina l’aprenentatge de l’anglés amb la millora de les habilitats futbolístiques. I tot això, a més, amb professionals natius especialitzats en l’educació.

Un campus de futbol en anglés amb el Sunderland AFC com a protagonista

Des de l’any 2011, Anglaterra a casa i el Sunderland AFC, vénen organitzant un campament disruptiu. Les primeres edicions van tindre lloc a La Nucia, en un emplaçament amb instal·lacions esportives de primer nivell. Posteriorment, el bon acolliment del campus va fer que Pravia se sumara al projecte, fent d’aquesta experiència una cosa molt més recognoscible en el sector.

Ara, quan ja han passat 8 anys des de la primera edició, s’agrega a la llista Segorbe. Per què estem davant una molt interessant oportunitat perquè els xiquets gaudisquen d’activitats esportives mentre aprenen anglés? Heus ací algunes claus del projecte que tindrà lloc l’any 2020.

Aprendre anglés divertint-se és possible gràcies a l’oferta d’aquesta acadèmia d’idiomes de València i voltants. Gràcies a l’acord de col·laboració amb el Sunderland AFC, un dels clubs històrics de la Premier League, es pot comptar amb una part de el seu staff tècnic de les categories inferiors.

D’aquesta manera, els participants poden millorar les seues habilitats futbolístiques aprenent de professionals d’alt nivell. A més, a manera de reforç, el centre d’idiomes aporta part del seu equip, també natiu, a fi d’oferir tot el que necessiten els alumnes.

D’altra banda, en finalitzar les estades, s’atorgarà la coneguda com a Beca Premier League. Aquest premi, un dels aspectes més destacats d’aquest campament d’estiu, consisteix en la possibilitat de gaudir d’una estada en la pedrera del club anglés. Ara bé, què es valorarà sobre aquest tema?

  • Proactivitat en l’ús de l’anglés durant l’estada
  • Habilitats futbolístiques i relacionades amb el joc
  • Comportament durant el campament
  • Seguiment de l’actitud respecte a l’idioma

Aquest campus de futbol té cada vegada més un major lideratge en el sector. A causa de l’alta demanda del curs, es recomana formalitzar reserva per a garantir-se una plaça.

Si encara tens dubtes respecte al programa, preus o horaris, pots telefonar al 91 114 09 80, o bé, emplenar un senzill formulari. Així, podran contactar amb tu per a solucionar qualsevol dubte que t’haja pogut sorgir respecte de l’estada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − quatre =

Informacion coronavirus