25n
25N
25N

Camps i Agramunt impulsen 'Fòrum Populars 2020' per a reivindicar "amb orgull" el seu llegat al capdavant de la Comunitat Valenciana

Camps i Agramunt impulsen 'Fòrum Populars 2020' per a reivindicar "amb orgull" el seu llegat al capdavant de la Comunitat Valenciana
12/03/2020 -

L’expresident de la Generalitat Valenciana amb el PP Francisco Camps i l’exsenador Pedro Agramunt, al costat d’un grup de militants del PP valencià, han impulsat la societat civil ‘Fòrum Populars 2020’ amb l’objectiu de “recuperar les bases del suport majoritari al centredreta” en l’autonomia, així com “reivindicar amb orgull el molt bo que va fer el PP governant en ciutats, autonomies i a Espanya, especialment a la Comunitat Valenciana”.

Així ho ha anunciat en un comunicat aquest dijous aquesta entitat, posada en marxa un 12 de març en commemoració de la mateixa jornada de l’any 2000 que va ser “un dia que va fer història en el centredreta espanyol” perquè “el PP va aconseguir en les urnes la seua primera majoria absoluta, que li va permetre governar en solitari durant tota la legislatura”. “La victòria de José María Aznar va ser el premi a quatre anys de creixement i creació d’ocupació, en els quals Espanya es va guanyar el seu passaport d’entrada immediata a l’Europa de l’euro”, han afegit.

Per tot això, i en commemoració del 20é aniversari en 2020, aquests dos exdirigents ‘populars’, acompanyats per un grup de militants del PP valencià, ha posat en marxa aquest ‘Fòrum Populars 2020’, segons assegura el comunicat. Francisco Camps i Pedro Agramunt, caps de llista al Congrés i Senat l’any 2000, respectivament, “van aconseguir una victòria inèdita fins llavors en les urnes i en cadascuna de les eleccions a les quals també van concórrer”, ha reivindicat l’entitat en el comunicat.

“Celebrem 20 anys del triomf de les polítiques reformistes que van portar a Espanya a liderar el creixement econòmic d’Europa, a aconseguir quasi la plena ocupació, i a fer de la Comunitat Valenciana el motor de modernitat i prosperitat al nostre país”, ha reivindicat el també president de la Generalitat entre 2003 i 2011.

Per part seua, per a Agramunt, líder del PP valencià a principis dels 90, “cal reivindicar, fins i tot presumir dels grans èxits i encerts d’aquests anys”. “El PP va canviar la Comunitat Valenciana des dels 90, guanyarem per primera vegada a l’esquerra en el 93, per a molt millor. Si ho vàrem fer, ho tornarem a fer. La Comunitat Valenciana i Espanya ho necessiten, a més de manera molt urgent”, ha defensat.

La constitució de la societat civil Fòrum Populars 2020 ha tingut lloc aquest dijous al matí en un acte al qual han assistit els militants promotors i que prèviament va ser escenificat en l’Estació del Nord per part dels dos exdirigents del PP per a recordar la inversió de l’AVE entre València, Alacant, Castelló i Madrid, que el Partit Popular “va incorporar en el seu programa electoral l’any 2000 i va ser una realitat deu anys després”.

La nova societat civil ‘Fòrum Populars 2020’ prepara un acte de presentació el mes vinent d’abril i, a partir de llavors, preveu l’organització de conferències, reunions i activitats d’interés per a la ciutadania.

MANIFEST FUNDACIONAL

En el manifest fonamental, titulat ’20 anys de la majoria absoluta del PP’, els responsables d’aquesta societat recorden que “aquell 12 de març de 2000 Aznar i el PP aconseguirem a ratificació d’Espanya a les polítiques de prosperitat i benestar que des de l’any 1996 anaven desenvolupant els governs del Partit Popular en ajuntaments, autonomies i el mateix govern de la nació”.

“Espanya es va posar en marxa. València es va posar a funcionar. I tornarem a fer-ho. Tot va ser possible, ocupació, educació, sanitat, infraestructures. No rememorem. Proposem. Apilem el treball realitzat en les millors èpoques d’Espanya i la Comunitat Valenciana per al present i el futur”, afigen.

Així mateix, denuncien que “des que el PP deixà els governs ningú ha fet res” i per aquesta raó fan valdre que continuen “representant el present i futur més esperançadors”. “De cada col·legi, hospital, equipament i infraestructura realitzada pel Partit Popular es troba el futur més prometedor”, conclouen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =