caixa popular

Avanços en l'execució de les obres del camp de futbol de Malilla

Avanços en l'execució de les obres del camp de futbol de Malilla
13/07/2018 -

La Junta de Govern Local ha proposat aquest divendres declarar vàlid el procediment per contractar l’execució de les obres de rehabilitació de la nau 2 de Demetrio Ribes, al Parc Central, per a la Universitat Popular de València. A més, l’òrgan col·legiat del Govern municipal ha proposat així mateix adjudicar el contracte per a l’execució de les obres del camp de futbol i edifici de vestuaris a Malilla, per un import de 1.267.000 euros.

També s’ha proposat contractar l’execució del projecte per a la restauració i conservació dels edificis protegits de la plaça del Doctor Collado, 2 i 3, del barri del Mercat, al voltant de la Llotja de la Seda, finançat amb càrrec al Pla especial de suport a la inversió productiva en municipis de la Comunitat Valenciana. «Després de molts anys de deixadesa d’anteriors governs, podrem acabar, per fi, amb la degradació que pateix un entorn tan emblemàtic com és el de la Llotja, una de les grans joies arquitectòniques de la ciutat», ha apuntat la portaveu municipal, Sandra Gómez, durant la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local.

D’altra banda, la Junta ha proposat aquest matí subscriure el Codi Ètic de Turisme Valencià, impulsat des de l’Agència Valenciana del Turisme. «La ciutat de València i la Comunitat Valenciana som el primer territori en l’àmbit internacional que ha firmat aquest document», ha indicat la portaveu. Aquest text és la base de la declaració institucional que està previst que aprove el Ple el pròxim 26 de juliol. «És una adaptació del Codi Ètic de Turisme de l’Organització Mundial de Turisme. És un codi que marca les directrius i les línies que hem de seguir a l’hora de gestionar les polítiques de turisme i posa l’èmfasi en una sèrie de valors tan bàsics com són la cordialitat, l’atenció afectuosa a totes les persones que vénen a visitar-nos, el respecte, la inclusió, l’accessibilitat, sobretot dels col·lectius més vulnerables, i la sostenibilitat», ha explicat Gómez.

RENOVACIÓ DE CONVENIS

La regidora ha informat de la renovació de dos convenis de col·laboració, aprovada per la Junta de Govern. Un d’ells és el subscrit amb l’Institut Confuci de la Universitat de València per a la realització d’accions conjuntes d’acostament entre les societats valenciana i xinesa. Gómez ha recordat que «dins d’aquest conveni s’emmarca l’agermanament, l’any passat, amb Chengdu (Xina), que és la ciutat de referència dins de la innovació i desenvolupament dels sectors tecnològics i de digitalització a la Xina».

A més, es dóna continuïtat a la Càtedra Model Econòmic Sostenible de València i Entorn (Càtedra MESVAL), que es va iniciar en 2017, fruit d’un altre conveni amb la Universitat de València. «Estem intentant posar les bases i el camí d’un canvi de paradigma, d’un canvi de model econòmic de la ciutat de València, passar de l’estructura del sector construcció i del sector de servicis a obrir noves portes i noves vies, apostant per la innovació, per la digitalització, per la sostenibilitat i fer una ciutat més competitiva, on es genere treball de valor afegit i de qualitat», ha matisat l’edil.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + disset =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC