25n
25N
25N

Campillo convoca una reunió "d'urgència" amb els portaveus en l'Emtre per a informar del cas

Campillo convoca una reunió "d'urgència" amb els portaveus en l'Emtre per a informar del cas
15/01/2020 -

El vicealcalde de València i president de l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus (Emtre), Sergi Campillo, ha convocat una reunió “d’urgència” amb els portaveus de tots els grups per a informar-los de la situació arran de la investigació judicial oberta per a comprovar si va haver-hi irregularitats en la selecció d’una empresa proveïdora de la UTE Los Hornillos, encarregada de la gestió dels residus de València i àrea metropolitana, per part d’un funcionari de l’entitat que, igual que dos empleats de la pròpia UTE, tenia interessos econòmics en eixa mercantil.

Així ho ha indicat en un comunicat davant les informacions sobre aquest procediment, en el qual figuren com a investigades eixes tres persones i que va partir d’una denúncia de Fiscalia arran que la pròpia Emtre posara en coneixement del ministeri públic les seues sospites, quan va arribar a l’Ajuntament de València el nou equip de govern.

Campillo ha mostrat la “total i completa col·laboració per part de l’Emtre amb la Justícia” i ha expressat el respecte al secret de sumari. El procediment està obert des de fa més d’un any en el Jutjat d’Instrucció número 3 de València encara que es va mantindre sota secret de sumari fins al passat mes de setembre, quan l’òrgan judicial va decidir alçar-ho, segons ha pogut saber Europa Press.

Sergi Campillo ha ressaltat que aquesta investigació s’inicia “a instàncies” del nou equip gestor de l’Emtre, resultat del canvi de govern el 2015 en l’Ajuntament i encapçalat per la nova presidenta i edil, Pilar Soriano.

“Per tant, és el nou govern, en el moment en què té indicis de possibles irregularitats, que s’haurien comès en l’entitat durant els mandats anteriors al 2015, quan ho va comunicar a la Fiscalia Anticorrupció, que obri una investigació que acaba derivant en l’obertura del procediment judicial”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − dotze =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud