25n
Orgull
Orgull

Campillo assegura que no hi ha queixes sobre la il·luminació de la ciutat

“A Ciutadans li preocupen més les eleccions que el benestar de la ciutadania”

Campillo assegura que no hi ha queixes sobre la il·luminació de la ciutat
19/08/2018 -

El regidor de Govern Interior de l’Ajuntament de València, Sergi Campillo, ha assegurat que no existeixen en la ciutat “carrers totalment apagats” i ha negat que la delegació que dirigeix i el servei municipal hagen rebut queixes veïnals ni cap avís d’incidències ni avaries en zones properes a l’avinguda d’Aragó, Marítim o la Creu Coberta.

Així ha respost l’edil a unes declaracions del regidor de Ciutadans en el consistori Manuel Camarasa, que ha assegurat aquest dissabte haver rebut queixes per part dels veïns per la falta d’il·luminació en eixes seus.

Campillo ha assenyalat que “els canvis de lluminàries es realitzen sota estrictes controls del personal tècnic i compleixen els paràmetres de la normativa vigent” i ha recordat que es poden comunicar les incidències en la via pública en la web municipal.

La instal·lació de l’enllumenat públic era obsoleta i aquest equip de govern ha canviat en un mandat més del 50% de la instal·lació, substituint-la per una moderna, eficient i sostenible”, ha manifestat, al mateix temps que ha assegurat que “la ciutat estava massa il·luminada i era coneguda com la capital de la contaminació lumínica a Europa”. “La contenció i disminució d’eixe problema ha sigut una aposta ferma del Govern municipal en aquest mandat”, ha insistit.

D’aquesta manera, Campillo ha afirmat que el govern municipal “des del punt de vista del benestar de la ciutadania, de la reducció de la despesa econòmica i energètic i de l’aplicació del sentit comú”, tenen “la ferma convicció de continuar treballant per a la correcta il·luminació de la ciutat”.

Així mateix, ha asseverat que a Ciutadans “li preocupen més les eleccions que el benestar de la ciutadania”. “Per això s’oposen a una política que havia aconseguit un ampli consens amb la ciutadania i agents socials de la ciutat”, ha manifestat.

No es pot estar en missa i repicant com fa Ciutadans, parlant de medi ambient i sostenibilitat i al mateix temps oposant-se a la contenció de la contaminació lumínica en la nostra ciutat”, ha resolt l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =