Los "campeones" de Javier Fesser juguen un partit de bàsquet amb el club valencià que va inspirar la pel·lícula

Los "campeones" de Javier Fesser juguen un partit de bàsquet amb el club valencià que va inspirar la pel·lícula
06/10/2018 -

Los ‘campeones‘ de la pel·lícula de Javier Fesser disputen aquest dissabte, 6 d’octubre, un partit de bàsquet amb l’equip de Burjassot que va inspirar la història, que ha omplert els cinemes de tota Espanya durant mesos i ha sigut triada per a representar a Espanya en els Oscar.

La iniciativa és la “gran sorpresa” de la quarta edició del Festival Internacional de Cinema Infantil de València (Ficiv), que acaba aquest diumenge 7, informa el certamen en un comunicat.

Els protagonistes de ‘Campeones’ jugaran el partit amb l’ Aderes, l’equip de l’Associació Esportiva, Rehabilitadora i Social de Burjassot (València) que va originar la cinta.

Després de la trobada, els actors atendran als mitjans de comunicació i signaran autògrafs. L’esdeveniment tindrà lloc en L’Alqueria del Basket, el centre del València Basket que s’ha convertit en “la major escola de bàsquet d’Europa”.

L’original iniciativa començarà a les 15.30 hores i serà de portes obertes. Fins a les quatre tindrà lloc l’escalfament, de 16 a 16.30 hores el partit i, després de la dutxa i un descans, hi haurà atenció a mitjans de 17 a 17.15 hores. Com a colofó, els ‘campions’ signaran autògrafs a xiquets fins a les sis de la vesprada.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − deu =

sagunt a escena 2019
turismo salou