25n
25N
25N

Gran èxit en el Campionat d'Espanya de Patinatge de Velocitat disputat a Paiporta

320 corredors van participar en el Campionat d’Espanya de Patinatge de Velocitat

06/05/2019 -

Paiporta ha viscut un cap de setmana intens amb el Campionat d’Espanya de Patinatge de Velocitat. Al voltant de 320 corredors i corredores de 81 clubs, vinguts de totes les autonomies, s’han concentrat en aquesta localitat valenciana per a gaudir d’una competició en la qual no ha faltat emoció, sorpreses, però, sobretot, companyonia.

Fa menys d’un any des que Paiporta estrenava la seua pista de patinatge, una reivindicació veïnal des de feia molt de temps, i ja ha sigut el centre d’un dels esdeveniments esportius més destacats. I és que han sigut centenars els veïns i veïnes que no s’han volgut perdre un campionat que ja, en la seua presentació, garantia carreres espectaculars. I, per descomptat, no ha defraudat.

Les competicions es van repartir en tres sessions: el dissabte al matí, a partir de les 9.00 hores, el dissabte a la vesprada, i el diumenge al matí, moment en el qual es va disputar la gran final del Campionat d’Espanya de Patinatge d’Alta Velocitat. El tipus de proves són similars a les del ciclisme en pista, amb proves de llarga i curta distància, per equips i individuals, i les categories que es van disputar van ser aleví, infantil i juvenil.

El Club de Patinatge d’Alta Velocitat de Paiporta va aconseguir tres medalles d’or, per la qual cosa l’ambient festiu al poble era insuperable. Així i tot, el més important va ser que el temps va acompanyar, i els assistents van poder gaudir de grans carreres.

Així mateix, tal com explicava l’Alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, “aquest campionat ha repercutit favorablement al poble. Tots els comerços estan plens, però a més l’ocupació hotelera ha sigut molt satisfactòria”. I és que, sens dubte, esdeveniments d’aquestes característiques són més que beneficiosos per a revitalitzar l’economia local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

museo prehistoria
museo prehistoria