25n
25N
25N

Més de tres hores de música i festa per a celebrar les Campanades a València

La Plaça de l’Ajuntament oferirà un comiat de 2019, campanades incloses, que començarà a les 22.30

Més de tres hores de música i festa per a celebrar les Campanades a València
31/12/2019 -

Diverses places al llarg de València es convertiran de nou, aquesta nit, en un espai col·lectiu per a acomiadar 2019 i donar la benvinguda a 2020. També en el cor de la ciutat; la Plaça de l’Ajuntament celebrarà les 12 campanades amb una festa que, no obstant això, començarà abans i durarà més enllà que el calendari marque 2020.

La plaça, totalment per als vianants i acordonada, es convertirà en un espai segur i vigilat en el qual acomiadar l’any amb música serà possible des de les 22.30 de la nit, hora i mitja abans de la primera campanada. Aquesta nit, d’ací a unes hores, es podrà accedir al recinte condicionat -amb tanques i controls de seguretat- de la Plaça per a acomiadar, des del cor de València, l’any. Una festa a la qual, no obstant això, recomanen acudir amb temps des de la Regidoria de Cultura Festiva.

El regidor, Pere Fuset, va assenyalar en la presentació de la festa als mitjans, que serà la “celebració més singular” de tot l’Estat per a acomiadar l’any, per la seua mescla entre el tradicional raïm i campanades, amb música i un espectacle pirotècnic.

servicios-nochevieja

Servicis a la Plaça de l’Ajuntament

Per al públic que ja es trobe dins del recinte a les 22.30, el temps d’espera s’amenitzarà amb la primera ambientació musical. Unes persones que, a més, si han sigut de les primeres 5.000 persones a arribar, rebran un got reutilitzable per a la seua beguda; al recinte no es permet entrar amb vidre, per la qual cosa cal evitar portar botelles, gots o copes de cristall. El primer espectacle serà el concert de Rafa Star, un DJ valencià habitual en festes inclusives, l’Orgull i en la discoteca Desig 54. Al costat d’ell hi haurà un altre DJ valencià, Pla B. Reconegut per la seua música electrònica en el panorama valencià, que ha sonat amb veus conegudes com a Toni Mejías o els components d’Auxili, Dremen i Zoo.

Després d’ells arribarà l’acte central de la festa, les campanades. 12 raïms amb els 12 tocs que estaran continuats per un espectacle piromusical de Vulcano. Un espectacle de llums i pirotècnica que rebrà 2020 fins que, a les 00.05, continue la música. Primer actuarà Catalina Isis -que també ho haurà fet durant el matí, en les Campanades Infantils-, al costat de Mueveloreina DJ Set.

A la plaça, l’aforament de la qual estarà controlat, no es podrà accedir o eixir per qualsevol costat. Segons va anunciar l’ajuntament, els cinc punts pels quals es podrà accedir a l’interior és pels carrers Barques, Marqués de Sotelo, Correus i Russafa. Es podrà eixir del recinte pels carrers Ribera, Periodista Azzati, d’en Llop, Cotanda, Barcelonina i Correus -que és també d’entrada-.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent