25n
25N
25N

Gran diversitat d'opcions en la campanya 'Torna a l'Escola amb el comerç de Paiporta'

Gran diversitat d'opcions en la campanya 'Torna a l'Escola amb el comerç de Paiporta'
11/08/2020 -

Sabateries, boutiques, òptiques, papereries, llibreries, botigues d’electrònica i jogueteries són algunes de les opcions per a la campanya ‘Torna a l’escola amb el comerç de Paiporta’. La Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç sortejarà 10 xecs de 50 euros entre totes les persones que realitzen les seues compres des d’ara i fins a finals de setembre. La intenció de l’Ajuntament és fomentar les compres en els negocis locals, també en l’inici del curs 2020-2021.

Els comerços que s’han adherit a l’edició de ‘Torna a l’escola amb el comerç de Paiporta’ són la boutique Pitusos, Calzados y reparaciones Puri, les papereries i llibreries Papiro, Blanc i Negre, Tangram, la Casota, La Moixeranga, L’Escola i La caseta de Nimsi, que també és jogueteria, L-ctronics Paiporta i Calzados Corzano.

En comprar en algun d’aquests comerços, la clientela rebrà uns tiquets per a omplir amb les seues dades. Aquests tiquets entraran en el sorteig de xecs de 50 euros per a fer compres en els comerços adherits. El sorteig es portarà a terme quan finalitze la campanya, després del 30 de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =