25n
25N
25N

'El valencià, sempre amb el teu', eslògan de la campanya del Diccionari de la Acadèmia de la Llengua

'El valencià, sempre amb el teu', eslògan de la campanya del Diccionari de la Acadèmia de la Llengua
12/01/2019 -

‘El valencià, sempre amb el teu’ és l’eslògan de l’anunci de promoció del ‘Diccionari normatiu valencià’ que a partir del dilluns, 14 de gener, s’emetrà a través de la televisió pública autonòmica À Punt Mèdia.

Es tracta de la primera vegada que l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) inicia una campanya de divulgació de l’obra acadèmica i normativa “més emblemàtica”, un diccionari que en l’edició digital ha rebut més de 35 milions de consultes des de la seua publicació el febrer del 2014.

Les noves tecnologies faciliten, a través de telèfons mòbils o dispositius portàtils, l’accés al Diccionari per a conéixer, comprovar o consultar prop de 10.000 paraules, detalla la institució en un comunicat.

Amb la campanya, l’Acadèmia de la Llengua vol “sensibilitzar l’opinió pública” i fomentar l’ús d’una eina com el diccionari, a més de “demostrar que el valencià és una llengua de comunicació vàlida en tots els àmbits professionals i socials”.

L’entitat normativa té previst emetre l’anunci en la televisió pública valenciana durant els mesos de gener i febrer, després del que passarà per televisions locals i comarcals de tota la Comunitat.

Paral·lelament, l’AVL estudia noves propostes per a la realització de més projectes audiovisuals que ajuden a potenciar el coneixement i la labor de la institució normativa dels valencians.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 1 =