"València, com a casa", una campanya per a fomentar el turisme sostenible i de qualitat

Es repartiran fullets entre la ciutadania amb recomanacions per a gaudir de la ciutat de manera respectuosa

"València, com a casa", una campanya per a fomentar el turisme sostenible i de qualitat
24/09/2018 -

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de València ha desenvolupat una campanya de turisme sostenible, dirigida al veïnat de València i a turistes que visiten la ciutat, que té com a objectiu tant “informar a tota la ciutadania de les accions i mesures que s’estan duent a terme per a afavorir un model turístic sostenible, com informar i sensibilitzar a visitants perquè exercisquen un turisme responsable i respectuós amb la ciutat de València i amb els seus habitants”. Així, ho ha explicat la regidora de Turisme, Sandra Gómez, en la presentació d’aquesta campanya que es llança sota el lema “València, com a casa”.

D’aquesta manera, s’ha optat per la creació de dos fullets informatius, un per a valencians i un altre per a turistes, en diferents idiomes, que es repartiran tant en els centres d’informació turístics, com en quatre estands específics, que es col·locaran aquesta setmana, i que se situaran en el Mercat Central, la Plaça de l’Ajuntament, el Marítim i el Mercat de Russafa.

Així, mentre als turistes se’ls recomanarà provar la gastronomia local, consumir en els comerços de barri, allotjar-se en hotels o apartaments legalitzats, realitzar visites amb guies oficials o respectar els horaris dels locals d’oci i el dret al descans dels veïns, el fullet destinat als valencians anirà més dirigit no solament a donar a conéixer les diferents iniciatives que s’estan duent a terme per a crear un turisme sostenible, respectuós i de qualitat, sinó també perquè descobrisquen la ciutat a través dels ulls dels turistes, mostrant-los els secrets de la ciutat.

Per això, Gómez ha informat que “s’han creat tres rutes – València medieval, València marítima i València musulmana – perquè coneguen els nostres senyals d’identitat”. Així, en els fullets apareixerà tota la informació relativa a com i on apuntar-se, i els horaris d’aquestes rutes.

I és que l’objectiu d’aquesta campanya “és que els turistes se senten com a casa en tots els sentits. Que cuiden i respecten la ciutat com si fóra la seua pròpia ciutat”. Gómez ha explicat que aquesta campanya “és atemporal, però l’hem presentat ara perquè el pròxim dia 27 és el Dia Mundial del Turisme. Amb motiu d’aquest dia, s’organitzaran diferents activitats com a degustacions d’orxata o, com a novetat, unes ulleres de realitat virtual amb les quals es podran visualitzar moments o fites importants de la ciutat, com l’eixida de la marató o una mascletà”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =

sagunt a escena 2019
turismo salou