25n
25N
25N

La campanya 'Les tovalloletes, sempre al fem' recorrerà els barris de València

La campanya 'Les tovalloletes, sempre al fem' recorrerà els barris de València
17/12/2017 -

El regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible i responsable del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, ha anunciat que aquest diumenge començaran les accions de la campanya de conscienciació i sensibilització ciutadana “Les tovalloletes, sempre al fem”. Segons ha explicat, es desenvoluparan diferents accions dirigides a tots els públics, sobretot a l’infantil, en places a través de parades informatives i tallers guiats per educadors ambientals.

Sarrià ha indicat que es tracta d’una iniciativa amb què, ha recordat, “l’Ajuntament pren la iniciativa per a implicar a la ciutadania en l’ús responsable d’aquest material però, també, de qualsevol tipus de residus per a evitar que continuen col·lapsant la xarxa d’abastiment d’aigua”. De fet, ha recordat que ja s’han extret prop de 1.000 tones de fem de la xarxa que obstruïa les canonades d’aigües, uns treballs que ascendeixen a 2 milions d’euros per a desembossar el Col·lector Nord.

El primer lloc en què s’exercirà l’activitat serà, hui, en la plaça del Cedre, on hi haurà tallers entre les 11 i les 13 hores. El dia 7 de gener, els tallers arribaran a Torrefiel, a la plaça de Sant Pere Nolasco; el dia 14, a la plaça de Roma del barri de Nou Mols; a la plaça de Benimaclet el dia 21; i el 28, al carrer de l’Esparreguera, en Malilla. En el mes de febrer, les accions arribaran a la plaça de Patraix, el dia 4; la plaça de Sant Valero, en Russafa, el dia 11; a la plaça Pintor Segrelles, en Arrancapins, el 18; i a la plaça Santiago Suárez, de l’Hort de Senabre, el 25. Finalment, al març, serà el torn de la plaça dels Ángeles, en el Cabanyal-Canyamelar, el dia 4.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 17 =

bombers
CCCC
Valencia activa