25n
25N
25N

Campanya 'Pròxima parada: Falles'

Campanya 'Pròxima parada: Falles'
05/03/2017 -

Turisme València i Renfe han posat en marxa la campanya de promoció “Pròxima parada: Falles”, la primera col·laboració entre les dues entitats des de la declaració de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Aquesta campanya pretén augmentar el nombre de visitants a València durant aquestes festes i facilitar-los l’arribada a la ciutat.

Segons Sandra Gómez, primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de València i presidenta de la Fundació Turisme València, “la col·laboració amb Renfe resulta clau per a incrementar el flux de visitants que es desplaça a València a conéixer unes festes que desperten molt d’interés per la seua singularitat, encara més enguany, en què han sigut declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat”.

D’altra banda, la regidora Sandra Gómez ha afegit que “a més de treballar per a impulsar l’arribada de turistes durant la setmana fallera i els dies previs, les Falles són un reclam turístic que hem d’aprofitar tot l’any oferint als nostres visitants experiències falleres que els permeten descobrir l’autenticitat de la nostra destinació”.

La campanya “Pròxima parada: Falles” utilitza com a imatge un dels cartells oficials de les Falles del 2017 presentats per la Junta Central Fallera, concretament el disseny que representa el sentit del tacte. Així, aquesta campanya està present en aquelles estacions de tren que compten amb trajecte directe cap a València.

Així mateix, s’han inclòs en tots els trajectes fullets informatius que inclouen l’agenda d’actes programats per a la setmana fallera. A més, la campanya es completa amb una intensa activitat promocional en xarxes socials a través dels perfils oficials de Renfe i Turisme València, principalment en Twitter i Facebook, així com a través de la pàgina web de Renfe.

D’altra banda, Renfe ha llançat 11.000 places promocionals en trens d’AVE i/o llarga distància amb destinació València des de sis ciutats espanyoles: Barcelona, Madrid, Màlaga, Sevilla, Alacant i Múrcia. L’oferta de places també s’incrementarà amb la circulació de trens amb doble capacitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =