caixa popular

La campanya 'No sóc el teu joguet' arriba a 450 centres escolars

La campanya 'No sóc el teu joguet' arriba a 450 centres escolars
17/04/2018 -

La campanya de conscienciació impulsada per la Regidoria de Benestar Animal ‘No sóc el teu joguet’ ha arribat a 450 centres escolars valencians. La regidora Glòria Tello ha explicat la importància de traslladar també als col·legis el missatge de responsabilitat necessari quan es valora l’opció de conviure amb un animal. “Els animals no són joguets per regalar, sinó una gran responsabilitat que ens ompli de felicitat però que també comporten l’assumpció de tot un seguit de deures que cal tenir en compte”, ha explicat.

Com és conegut, aquesta campanya es va reeditar abans de les dates nadalenques per a conscienciar, per segon any consecutiu, abans del període habitual de compres de regals de Nadal. Després d’haver omplit els carrers i places de la ciutat amb cartells i amb vinils als autobusos municipals, ara el material d’aquesta campanya s’ha distribuït per centres educatius per incidir en el target més jove.

En total s’han editat i repartit 1.500 cartells, 12.000 calendaris i uns altres 12.000 marca pàgines amb la imatge de la campanya. “Els més joves i les més joves han de veure els animals com allò que són, éssers vius que cal cuidar i als que cal parar atenció. No són joguets ni regals que es poden arraconar quan u troba un altre entreteniment”, ha explicat Tello.

El pressupost d’aquesta iniciativa arriba als 1.910,45 euros, “una quantitat molt ben invertida per cada alumne i cada alumna que es pare a reflexionar sobre la responsabilitat que comporta tindre un gos, un gat o qualsevol animal a casa”, ha explicat la regidora.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 17 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC