25n
25N
25N

La campanya "No em toques el WhatsApp" arriba a l'institut de Museros

Aquesta iniciativa pretén sensibilitzar a l’alumnat d’ESO sobre la violència de gènere

La campanya "No em toques el WhatsApp" arriba a l'institut de Museros
17/02/2021 -

L’Ajuntament de Museros s’ha unit a la iniciativa “No em toques el WhatsApp“, una campanya impulsada per l’Institut Valencià de la Joventut, i duta a terme per l’Àrea de Joventut de la Mancomunitat L’Horta Nord, juntament amb la col·laboració de la regidoria de Joventut del mateix ajuntament.

Aquesta campanya està dirigida a l’alumnat d’Educació Secundària Obligatòria, i tracta de sensibilitzar contra la violència de gènere, facilitant les eines necessàries per a identificar el llenguatge masclista en les xarxes socials, així com els comportaments de control a la dona a través de WhatsApp.

“Ens unim a aquesta campanya amb l’objectiu de continuar lluitant contra la violència de gènere, i amb aquesta iniciativa es pretén visibilitzar les actituds masclistes entre els joves en edats primerenques i per tant prevenir-les”, ha comentat l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera.

Els tallers en l’IES de Museros s’han iniciat aquest dilluns, 15 de febrer, i al llarg d’aquest mes i el mes de març, els alumnes i les alumnes participaran en diferents activitats didàctiques, dinàmiques i molt participatives, que tenen com a principal objectiu conscienciar als i les joves sobre la importància de conéixer, i per tant, saber detectar, la violència de gènere en les xarxes socials.

“Des de l’àrea de Joventut confiem i apostem pel treball i la sensibilització des d’una edat primerenca, ja que la nostra població jove accepta i interioritza diàriament el sexisme a través de diferents mitjans sense ser conscients del seu contingut”, ha exposat la regidora de Joventut, Némesis Cardona.

Les fotografies de l’exposició han sigut preses per joves d’entre 14 i 30 anys que van participar en el concurs que va impulsar l’IVAJ el mes de novembre passat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + dotze =