25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Aldaia anima a dones i homes a cuidar-se a través del projecte MIMARTE

L’equip del projecte va oferir diverses xarrades en relació amb el Dia de la Dona

L'Ajuntament d'Aldaia anima a dones i homes a cuidar-se a través del projecte MIMARTE
12/03/2019 -

L’Ajuntament d’Aldaia (València) va animar a dones i homes de la localitat a cuidar-se a través del projecte de creixement personal per a dones MIMARTE, creat per Soraya Soler.

Per a això, l’Ajuntament va organitzar una jornada de conferències dirigides tant a dones com a homes, oferides per les set dones que integren el projecte MIMARTE, per a commemorar el Dia de la Dona. La jornada va tindre lloc el 6 de març, en el Teatre Auditori Municipal TAMA d’Aldaia.

Les diferents conferències oferides van tindre una durada de 30 minuts i van versar sobre temes tan interessants i variats com la comunicació verbal i no verbal, les relacions, la nostra imatge, la personalitat a través del eneagrama o els drets de les dones.

Les integrants de MIMARTE que van oferir les conferències són Gemma Taberner, actriu; Alicia Ors, periodista i assessora d’imatge; Amparo Sánchez, experta en Eneagrama; Patricia Berzosa, periodista i coach; Laura Millán, psicòloga; Gemma Pinilla, psicòloga i terapeuta Gestalt d’adults i parelles; Marta Navarro, advocada; i Soraya Soler, financera, professora de ioga i coach.

El públic assistent, conformat per homes i dones, va gaudir molt de la jornada, que va incloure un berenar i grans dosis d’alegria, companyerisme i entusiasme.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =

museo etnologia
ficcions 2019-2020