caixa popular

La campanya ‘L’Alcalde més a prop’ acosta l'Ajuntament al barri de Mas del Rosari-La Coma

La campanya ‘L’Alcalde més a prop’ acosta l'Ajuntament al barri de Mas del Rosari-La Coma
07/06/2017 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha visitat La Coma- Mas del Rosari amb la iniciativa municipal “L’Alcalde més a prop” per conéixer de primera mà les necessitats i manques dels residents d’aquest barri.

El primer edil, acompanyat d’un nodrit grup de veïns i veïnes, ha realitzat un recorregut per diferents zones del barri i ha dut a terme més de 20 atencions, en la seua majoria relacionades amb el manteniment i la neteja del barri.

Els ciutadans i ciutadanes que s’han desplaçat fins al carrer Picanya, on s’ha situat el punt d’informació, han proposat a Sagredo, entre altres coses, una major freqüència dels serveis de neteja, més punts de reciclatge i han demanat més campanyes de conscienciació sobre la recollida d’excrements canins.

Durant la trobada, Sagredo ha manifestat el seu compromís de seguir treballant en la millora de serveis al barri i ha explicat que “des del Govern municipal s’està redactant ja el plec de condicions perquè l’obertura del supermercat siga el més atractiu possible per a les empreses que vulguen instal·lar-se al barri”.

A més, l’Alcalde ha recordat, entre les mesures que s’han dut a terme des del consistori per promoure el desenvolupament del barri, l’obertura de l’Escola Pública d’Adults, tancada per l’anterior govern popular, la millora de les zones verdes i la construcció de dos parcs canins, un al final del carrer Silla, i un altre entre el carrer Vinaròs i el carrer Ares del Maestrat.

De la mateixa manera, el primer edil també s’ha referit a altres millores com els 2,3 milions d’euros que es van destinar per rehabilitar habitatges i l’entorn urbà del barri, l’obertura del menjador escolar del CEIP La Coma els 365 dies de l’any o la subvenció al Club de Futbol Casas Verdes.

Amb la propera visita al barri de Bovalar (Camp Olivar, Cases Verdes i Santa Gemma) dimarts que ve, 13 de juny, l’Alcalde haurà acostat l’Ajuntament a tots i cadascun dels 9 barris de Paterna per conéixer, de primera mà, les impressions i necessitats dels seus veïns/es.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 20 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris