caixa popular

Ribó: ""Volem explicar als valencians i valencianes el projecte del Parc Central"

Ribó: ""Volem explicar als valencians i valencianes el projecte del Parc Central"
14/09/2017 -

“Volem explicar als valencians i valencianes el projecte del Parc Central, que és ja antic i que molta gent no coneix, i del que es diuen algunes coses que no són certes”. L’alcalde, Joan Ribó, ha anunciat hui una campanya informativa que impulsarà l’Ajuntament per a donar a conéixer a la ciutadania els detalls d’aquesta dotació urbana.

“Al mateix temps –ha afegit l’alcalde- volem mobilitzar la societat perquè convença el Ministeri de Foment perquè accelere el procés: no sols que no ho retarde més; sinó sobretot, perquè ho accelere”.

Joan Ribó ha realitzat aquestes manifestacions hui, en resposta a les preguntes plantejades pels periodistes, durant una trobada amb aquests. En ella, l’alcalde s’ha referit a la reunió que va mantenir ahir amb els regidors de govern Vicent Sarrià i Maria Oliver. En l’esmentada trobada es va concretar l’acció prevista per tal d’explicar aquest projecte que –ha reiterat- “és molt antic i molta gent no coneix, i del qual es diuen algunes coses que no són certes”. “Volem, senzillament, explicar el projecte. És un projecte antic, però valuós i amb un plantejament interessant”.

Respecte a l’edificació prevista en l’entorn del parc, l’alcalde ha assegurat que, “poden ser de moltes maneres, i en el seu moment caldrà programar les seues característiques i definició”. “Tant Maria Oliver com jo mateix –ha afirmat- volem que siguen edificis amb determinades condicions, per exemple, que siguen energèticament sostenibles…” D’aquesta manera, l’alcalde ha expressat “el més absolut acord” en un model d’urbanització sostenible per a la ciutat.

L’alcalde ha conclòs, subratllant la necessitat d'”explicar a la societat un projecte fonamental, que té una part molt bonica, el Parc Central, del que ja s’estan plantant els arbres. I que té una altra part fonamental, des del canal d’accés fins a l’Estació, de la qual no hem parlat encara, i el túnel passant, que volem tindre com més prompte millor”. En aquest sentit, ha defés que “València deixe de ser l’única capital que té els trens en cul de sac; i volem col·laborar al mateix nivell que altres ciutats perquè açò vaja endavant”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris