25n
25N
25N

Una nova web i un 'geobuscador' ajudaran a planificar les rutes amb els nous itineraris de l'EMT

La campanya informativa dels nous itineraris de l’EMT arribarà a tots els barris de la ciutat

Una nova web i un 'geobuscador' ajudaran a planificar les rutes amb els nous itineraris de l'EMT
12/02/2020 -

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha presentat la campanya informativa que es durà a terme per a informar la ciutadania dels canvis de la xarxa de l’EMT, després de la peatonalització del centre de la ciutat. A partir del 23 de març, les línies d’autobusos modificaran el seu recorregut – ja no passaran pel centre de la ciutat –, i entrarà en funcionament la nova C1, que adoptarà el recorregut de l’L5 que desapareixerà, i es convertirà en l’única línia que circularà per la plaça de la Reina i de l’Ajuntament.

Aquesta campanya informativa comptarà amb 1.200 cartells informatius en 450 marquesines; 60 informadors a peu de carrer, així com una campanya d’informació barri a barri amb l’objectiu que, quan entre en vigor aquesta nova xarxa, la ciutadania ja tinga a la seua disposició tota la informació necessària. Així, des d’aquest dissabte, 15 de febrer, fins al 5 de març, un autobús de l’EMT recorrerà els barris de València per a distribuir material informatiu i oferir informació personalitzada. Per a això, es disposa d’un pressupost de 34.656 euros.

No obstant això, el més destacat és el llançament de la nova web www.novaemt.es, que oferirà informació dels nous recorreguts, però també d’un nou ‘geobuscador’, gràcies al qual la persona usuària podrà planificar la seua ruta sobre la base de la nova xarxa de l’EMT. “Es tracta de la campanya més important que ha fet l’EMT en la seua història”, ha explicat Grezzi. I és que l’objectiu és que “la ciutadania conega el funcionament de la nova xarxa, la forma més ràpida d’arribar directament al centre o per a desplaçar-se del centre a altres barris, i l’itinerari de la C1 o les connexions amb altres línies que ofereixen els bescanviadors”.

cartel-c1Com la nova línia C1 està generant un gran interés, la campanya inclou un apartat específic per a donar-la a conéixer. Sota el lema ‘Directa al cor de València’, s’han dissenyat cinc cartells amb imatges diferents per a anunciar la seua posada en marxa. Així mateix, tota aquesta informació es difondrà a través del canal EMTV, en el qual apareixerà informació segmentada de tots els canvis de línia.

“Es tracta d’un pla ambiciós, però sobretot realista que assegura un transport públic de qualitat. El que hem fet ha sigut recollir totes les peticions que ens han demanat en les diferents Taules de Mobilitat que hem dut a terme, però també les demandes de pacificació del centre per part de la ciutadania, i l’hem transformat en aquest projecte”, ha conclòs Grezzi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =