25n
25N
25N

Alfafar inicia la campanya 'En Nadal la compra és local'

Alfafar inicia la campanya 'En Nadal la compra és local'
30/11/2020 -

Alfafar, a través del programa de promoció i innovació comercial, Alfafar Comercial, inicia la campanya “En Nadal, la compra és local”, amb l’objectiu d’incentivar el consum en el comerç de proximitat i hostaleria locals durant les dates nadalenques i els mesos de gener i febrer.

Les persones que realitzen compres de l’1 al 21 de desembre en aquests establiments, amb un valor d’almenys 20 euros, podran participar en el sorteig de 75 premis d’entre 50 i 200 euros. Per això, serà necessari conservar els tiquets o factures de compra que identifiquen al comerç o establiment d’hostaleria en els quals s’haja consumit. En aquest sentit, serà possible reunir diversos tiquets de compra de diferents imports i establiments.

La campanya suposa una inversió municipal de 7.000 euros en premis al consum local, atés que els guanyadors hauran de gastar els seus premis en establiments de proximitat i hostaleria locals, del 23 al 14 de febrer.

D’aquesta manera, es realitzarà un doble incentiu al consum: en una primera etapa es promocionen les compres durant aquestes dates nadalenques, davant la possibilitat d’aconseguir premis molt cridaners, i en una segona etapa es reverteix la inversió municipal per a incentivar el consum fins a febrer de 2021.

Per a fer efectiva la participació s’han habilitat urnes oficials en l’Agència de Desenvolupament Local (Plaça Cortes Valencianas, s/n) i l’Ajuntament perquè les persones consumidores puguen validar els seus tiquets i aconseguir la papereta de participació i depositar-la en les urnes.

El sorteig se celebrarà el pròxim 22 de desembre, a les 10 hores, en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alfafar. Des d’eixe mateix dia, l’Agència de Desenvolupament Local contactarà amb les persones guanyadores.

“El comerç de proximitat i l’hostaleria són, sens dubte, els sectors que estan patint de forma més acusada les conseqüències de les restriccions contra la COVID-19, per això la ciutadania hem de demostrar més que mai la nostra confiança en la seua qualitat de producte i servei. No podem oblidar que són part fonamental de la vida del municipi i de la riquesa local”, ha destacat l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =