25n
25N
25N

Aquest Nadal embolica les teues compres amb ‘Emboli-car’, la nova campanya de la regidoria de Comerç

A través de les xarxes socials de l’Ajuntament s’informarà de l’horari de l’‘Emboli-car’

Aquest Nadal embolica les teues compres amb ‘Emboli-car’, la nova campanya de la regidoria de Comerç
18/12/2018 -

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València, encapçalada per Carlos Galiana, ha posat en marxa la campanya nadalenca ‘Emboli-car’. Una iniciativa que estarà present en els mercadets dels diferents barris de la ciutat per a embolicar els regals, de manera completament gratuïta, als clients. Una opció per a potenciar el comerç de proximitat que ha arrancat enguany, i ja compta amb una molt bon acolliment.

“Presentem la campanya de Nadal de la regidoria de Comerç. Sempre intentem eixir al carrer i innovar i, en aquesta ocasió, ho hem fet participant amb el xicotet comerç i amb els mercats extraordinaris. Hem repartit, en els mercats extraordinaris, 70.000 fulles d’embolicar, i també entre els més de mil comerços que participen en aquesta campanya. Però, a més, també comptem amb aquest ‘Emboli-car’, que estarà present en set mercadets de la ciutat”, ha explicat el regidor Carlos Galiana.

Emboli-car

A través de les xarxes socials de l’Ajuntament de València s’anirà informant la ciutadania dels dies en què l’‘Emboli-car’ visitarà els diferents mercats de la ciutat perquè ningú es quede sense embolicar els seus regals.

Així mateix, ha volgut destacar els diferents plans nadalencs que t’ofereix la ciutat de València en aquestes dates. “La gent ja pot quedar-se a la ciutat per a gaudir del Nadal. Tenim la pista de gel, que organitzen els comerciants del centre històric en la plaça de l’Ajuntament, el carrusel, i els diferents mercats extraordinaris, com el del Cabanyal o el de la Plaça de la Reina”.

Una aposta forta pels comerços en aquesta campanya de Nadal de la regidoria de Comerç, ja que suposa “el 30-35% de les vendes del comerç de la ciutat, i estem francament contents de l’evolució del Nadal a València”, que compta amb una programació completa amb sessions de nadales en els diferents barris, l’obertura d’Expojove o la festa de Cap d’Any.

No obstant això, l’esforç per aconseguir potenciar aquestes dates no acaba ací, i com ha avançat Galiana, “pactarem entre tots els comerços de la ciutat crear una comissió perquè, en el Nadal de 2019, no solament el xicotet comerç, sinó també les grans superfícies puguen afegir-se a aquesta campanya”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 16 =

torrent