25n
25N
25N

Lozano organitza la campanya del Dia Internacional de la Dona

Lozano organitza la campanya del Dia Internacional de la Dona
07/03/2017 -

La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, ha presentat la campanya i activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona el 8 de març, que té com a lema “Crida per la igualtat real”. “Volem que ser dona no signifique tindre menys drets fonamentals”, ha afirmat la regidora. Al llarg de la seua intervenció, Lozano ha recordat i s’ha solidaritzat especialment amb les dones que pateixen les diferents violències masclistes “des de les més quotidianes, fins a les més agressives”.

La Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament ha organitzat un programa d’activitats que “defensa la lluita contra la falta d’igualtat laboral, la falta d’igualtat en les nostres vides i, sobretot, que busca que les dones es vegen lliures de violència masclista”. “Volem que ser dona no signifique tindre menys drets fonamentals”, ha ressaltat la regidora. Lozano ha convidat a sumar-se demà a l’aturada mundial que diferents organitzacions han convocat entre les 12 h i les 12.30 h, “com a mesura de protesta global davant una situació de greuge i desigualtat que afecta la meitat de la població del planeta”.

Isabel Lozano ha recordat que “es tracta també de contribuir a l’apoderament de la dona en l’àmbit privat, ja que sense eixe equilibri no és possible aconseguir la igualtat”. A més, “emprenem accions que contribuïsquen a enderrocar els antics mites sobre les dones, com el de la dona superwoman”, per açò, un dels pilars d’aquesta campanya és l’educació i la conscienciació, com són els “Cursos i tallers en centres municipals de joventut” al llarg de tot el mes de març.

Entre les activitats, la regidora ha destacat també quatre sessions de curtmetratges, ja que amb els audiovisuals “busquem reforçar la igualtat amb un mitjà que arriba a un públic nombrós”, ha explicat Lozano.

Una altra de les novetats és la convocatòria del I Certamen de Relats Beatriu Civera, que porta el nom de l’escriptora valenciana de relats curts. Les bases es poden consultar en la web de l’Ajuntament (www.valencia.es/mujereseigualdad).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 18 =