25n
25N
25N

Benetússer posa en marxa una campanya d'informació sobre els drets de la infància

S’han repartit cartells en els centres educatius i a partir de juny s’entregarà als pares dels nounats amb una infografia amb els principals drets de la infància

Benetússer posa en marxa una campanya d'informació sobre els drets de la infància
24/04/2019 -

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benetússer ha posat en marxa una campanya d’informació sobre els drets de la infància amb el repartiment de cartells en els centres educatius i als pares dels nounats en el municipi en el qual es pot veure d’una forma gràfica els principals drets dels xiquets i xiquetes.

En el disseny dels cartells s’ha comptat amb la col·laboració dels il·lustradors locals Cristina Durán i Miguel Ángel Giner Bou de LaGruaestudio que han sigut els encarregats dels dibuixos mentre que el disseny gràfic ha sigut obra de Juan Romero. Durán i Bou van aconseguir el premi a la millor obra nacional del VIII Premis del còmic Aragonés en el Saló del Còmic de Saragossa amb el seu últim treball “El dia 3”.

La campanya de cartells suposa una continuïtat al treball sobre els drets de la infància que la regidoria ha dut a terme en els centres escolars durant el curs i en concret en l’última sessió del ple infantil de novembre. Els xiquets i les xiquetes de Benetússer van mostrar els seus treballs sobre varis dels drets de la infància que es van realitzar. El resultat es pot veure en forma de pancartes reivindicatives penjades en les façanes dels edificis municipals.

“Hem volgut seguir la línia que van marcar els xiquets i les xiquetes de Benetússer en el ple infantil on ens van fer veure que coneixen i que defensen els seus drets. I per a fer-ho ningú millor que els il·lustradors locals Cristina Durán i Miguel Ángel Giner Bou que han fet un gran treball en el disseny de la campanya”, explica Ana Martín regidora d’Educació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − divuit =

museo prehistoria
museo prehistoria