25n
25N
25N

Una campanya convertirà cada foto amb mascotes d'Instagram en un euro per a alimentar animals sense llar

Una campanya convertirà cada foto amb mascotes d'Instagram en un euro per a alimentar animals sense llar
18/11/2019 -

Una campanya solidària convertirà cada foto amb mascotes pujada a Instagram amb l’etiqueta #ECHAUNAPATA19 en un euro per a alimentar a animals sense llar.

La iniciativa es desenvolupa del 15 de novembre al 8 de desembre i l’any passat va mobilitzar a 40.000 persones, han explicat els seus promotors en un comunicat.

Cada any s’abandonen 140.000 gossos a Espanya. D’ells, 22.400 romandran la resta de la seua vida en la protectora i 9.800 no superaran enguany, segons denúncia la campanya. Aquesta realitat és el “motor” de ‘#Echaunpata19’, una iniciativa solidària de Patasbox que vol conscienciar i ajudar a les mascotes sense llar.

En concret, la campanya consisteix en el fet que amb cada foto de mascotes en Instagram es donarà un euro en menjar. Per a participar només és necessari compartir una foto de l’animal o de les seues potes en Instagram amb l’etiqueta #Echaunapata19 i un esment a @Patasbox.

Cadascuna de les fotos publicades es tradueix en un euro de donació en menjar destinat a les protectores ANAA, Benjamin Mehnert i SVPAP.

L’any passat van participar 40.000 persones publicant la seua foto per a “tirar una pota” i enguany l’objectiu és superar aquesta xifra. Darrere de ‘#Echaunapata19 estan Aida Martínez i Cristina Ferreiro, dues joves emprenedores “amants dels animals que” al capdavant del servei de subscripció Patasbox que treballen “braç a braç” amb diferents associacions, protectores i refugis d’animals perquè puguen tindre una vida millor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + setze =