caixa popular

Campanya per a fomentar el consum responsable a l'estiu

Campanya per a fomentar el consum responsable a l'estiu
03/08/2017 -

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports juntament amb la Unió de Consumidors de València, ha llançat una campanya en xarxes socials per a promocionar, conscienciar i educar en hàbits de consum saludable i responsable a la ciutadania a l’estiu.

La regidora de Sanitat, Maite Girau, ha subratllat que “l’objectiu d’aquesta campanya és aconseguir una major conscienciació sobre la importància d’adquirir uns hàbits saludables a l’hora de combatre millor les inclemències pròpies de l’estiu”.

La promoció de la salut és un dels objectius que s’emmarquen dins de l’activitat municipal i que compta com aliats a les associacions ciutadanes. En aquest cas, la col·laboració de la UC de València s’emmarca dins del conveni subscrit entre ambdues entitats amb la finalitat de desenvolupar activitats formatives i campanyes informatives que garantisquen una millor posició i formació dels consumidors davant la presa de decisions quotidianes.

Les accions desenvolupades van des d’hàbits d’alimentació saludable (hidratació, menjars lleugers) a precaucions per a la salut (exposició al sol, consum responsable d’alcohol, ús de protectors solars). Aquesta campanya contempla també accions amb motiu de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació de València.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + set =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris