25n
25N
25N

Presentació de la campanya de conscienciació 'València per la justícia global'

Presentació de la campanya de conscienciació 'València per la justícia global'
04/02/2019 -

La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas, ha presentat aquest matí la campanya de conscienciació València per la Justícia Global, que pretén visibilitzar les diferents polítiques sobre migració i cooperació internacional dutes a terme pel Consistori, així com sumar més persones, entitats i associacions «en la construcció d’una València i un món més just».

«Totes les coses que ocorren en el món repercuteixen a València i viceversa», ha argumentat la regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fabregas, qui ha explicat que els objectius de la nova marca són «impregnar a la ciutadania de la campanya de la justícia global i sumar a més entitats, associacions i persones en la construcció d’una ciutat i un món més just». «Hem de continuar treballant per una ciutat que defense els Drets Humans, la igualtat, la dignitat, la pau, la interculturalitat i així poder continuar generant un món millor», ha afegit.

Durant la roda de premsa, la regidoria ha presentat un vídeo que porta com a eslògan «Nosaltres s’escriu tot junt» i que explica que «no existeix nos ni uns altres, sinó nosaltres». La regidora ha recalcat que el Govern municipal «ha treballat molt per a poder garantir els drets de les persones que arriben a la ciutat», així com que «aquesta marca és una mostra i un full de ruta per a continuar en aquesta línia de cooperació». Així mateix, ja s’han col·locat diferents cartells de la campanya per tota la ciutat.

El vicepresident del Consell Local d’Immigració i Interculturalitat, Papa Balla, i la vicepresidenta del Consell de Cooperació, Silvia Tusón, han coincidit a definir la campanya València per la Justícia Global com a «una eina útil per a aconseguir un canvi social respecte a la migració i a la cooperació internacional». A més, han assegurat que «la ciutadania ha de conéixer com s’utilitzen els seus impostos en aquestes qüestions» i que «s’han de buscar noves aliances per a aconseguir la justícia global».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 15 =

bombers
bombers