25n
25N
25N

Paterna inicia una campanya sobre la responsabilitat d'adquirir una mascota

Benestar Animal llança una sèrie de consells per als qui planegen adquirir una mascota en aquestes dates, per a promoure la responsabilitat

Paterna inicia una campanya sobre la responsabilitat d'adquirir una mascota
23/12/2019 -

Paterna ha iniciat, a través de la regidoria de Benestar Animal, una campanya de sensibilització sobre la responsabilitat d’adquirir una mascota, aprofitant que en aquestes dates moltes persones planegen regalar animals de companyia.

Sota el lema “No són un regal!”, es pretén, tal com ha explicat la regidora de Benestar Animal, Mercedes Navarro, “conscienciar als paterners i paterneres que les mascotes no són un joguet i de la responsabilitat que implica tindre un animal de companyia”.

Amb aquesta iniciativa es pretén, a més, fomentar l’adopció d’animals del refugi municipal de Paterna i recordar que una mascota és per a tota la vida, amb les responsabilitats que això comporta.

A més de la difusió de la campanya en xarxes socials, l’Ajuntament habilitarà el pròxim 27 de desembre, en la Carpa Jove de Nadal, un espai amb tallers i manualitats per als més xicotets que els permeta familiaritzar-se amb els animals de companyia. Així mateix, voluntaris i voluntàries del refugi municipal també estaran presents en la Carpa Jove, acompanyats d’alguns dels animals que viuen en aquestes instal·lacions.

En aquest sentit, afirma Navarro, “és important educar en la responsabilitat sobre la tinença d’animals de companyia, i transmetre que les mascotes han de cuidar-se com a un membre més de la família”.

Aquesta mesura, continuava la regidora de Benestar Animal, “és mostra de l’aposta de l’equip per fer de Paterna una ciutat amigable amb els animals, en la qual es fomenten els valors de respecte i convivència entre la ciutadania i les mascotes del municipi”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + tretze =