25n
25N
25N

Amo format, gos educat, campanya per a mantindre neta d’excrements Alzira

Amo format, gos educat, campanya per a mantindre neta d’excrements Alzira
20/11/2019 -

L’Ajuntament d’Alzira, des de les regidories de Serveis Urbans i Sanitat, inicia de nou la campanya “Amo format, gos educat”, amb la qual es pretén que els propietaris de mascotes agafen consciència de la necessitat d’arreplegar els excrements de les seues mascotes de la via pública, així com col·laborar en la neteja utilitzant una botella amb desinfectant natural, compost d’aigua i vinagre per tal d’eliminar l’olor d’orí.

La campanya consistix en un estand itinerant per a repartir a la ciutadania informació, ossos de plàstic amb bosses; facilitar botelletes amb aigua i vinagre.

La primera eixida ha sigut hui al tradicional mercat setmanal i s’estendrà la resta de la setmana als següents llocs:

Hui dimecres a la vesprada, al carrer Major Santa Caterina.

Demà dijous al matí, al carrer Benito Pérez Galdós i a la vesprada, al final de l’avinguda Sants Patrons, a l’altura de la Menina.

Divendres, matí i vesprada, l’estand estarà ubicat a la plaça Major.

El dilluns 25 de novembre, al matí al parc de l’Alquenència, a l’altura de la cafeteria Goya, i a la vesprada al parc Pere Crespí.

Mentre que el dimarts la campanya es desenrotllarà al matí en la zona de la plaça d’Alacant, i a la vesprada a Benito Pérez Galdós.

Tant Fernando Pascual com Gemma Alós, regidors de les àrees de Serveis Urbans i Sanitat, respectivament, coincidixen a assenyalar que cal que tots els posseïdors de mascotes col·laboren per tal de minimitzar la brutícia als carrers, places d’Alzira, i els diversos recintes canins, al mateix temps que cal recordar que cal ser conscients, ja que les persones som els responsables de les nostres mascotes.

Amb una mínima implicació ajudarem a no ocasionar molèsties als ciutadans que no tenen gossos, però si utilitzen els parcs i jardins de la ciutat, o transiten per les voreres i que amb excrements dona una imatge desagradable que entre totes i tots els amos de gossos hem d’evitar utilitzant el nostre sentit comú”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 4 =