25n
25N
25N

La Policia engega la campanya 'comerç segur' a Torrent

De cara a les festes nadalenques i per prevenir fets delictius, la Policia Nacional i la Policia Local de Torrent confeccionen un dispositiu especial per a aquestes dates

La Policia engega la campanya 'comerç segur' a Torrent
04/12/2018 -

Torrent ha engegat un dispositiu especial per a les properes festes, emmarcat dins del pla ‘comerç segur’. L’objectiu és millorar la prevenció de fets delictius i la seguretat de comerciants i clients.

Es tracta d’un desplegament específic, confeccionat per la Policia Nacional en col·laboració amb la Policia Local de Torrent. Aquest s’activarà en zones de major activitat comercial, mercats ambulants i zones d’oci i diversió, i reforçarà la presència d’efectius diàriament en aquestes zones.

Per la seua banda, la Policia Local de Torrent en determinats actes, com la cavalcada de Reis, que exigeixen de tots els seus efectius, s’articularà a més un dispositiu específic per prevenir zones com el Vedat i el Polígon industrial.

En aquest sentit, s’intensificarà la col·laboració amb el personal de Seguretat Privada que presta servei en els llocs i zones d’interés, acordant els procediments operatius que procedisquen en cada cas.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + tres =

CCCC
torrent