25n
25N
25N

Doctor Collado llança una campanya per a fomentar el civisme i el respecte en la plaça amb especial atenció a la Llotja

Doctor Collado llança una campanya per a fomentar el civisme i el respecte en la plaça amb especial atenció a la Llotja
14/03/2019 -

La falla Plaza Doctor Collado realitzarà una campanya de sensibilització aquestes Falles amb l’objectiu de fomentar el civisme i el respecte en la plaça i als carrers del seu entorn, amb especial atenció a la Llotja.

L’acció consistirà en la instal·lació de cinc cartells de grans dimensions per diferents punts de la zona en els quals es recordarà en castellà, valencià i anglés que l’esmentat edifici és Patrimoni de la Humanitat i que mantindre cuidar-ho i mantindre-ho en condicions és responsabilitat de tots i de tots.

En la seua llegenda, a més, insta als ciutadans i visitants que utilitzen les papereres i els wc´s que la comissió instal·la al carrer Numància.

Sobre aquest tema, el president de l’entitat, Tono Fagoaga, ha comentat que “la campanya va lligada al lema de la comissió ‘fent barri, fent falla’, pel qual la falla pretén visibilitzar el seu compromís amb el veïnat i amb els comerços que tant ens ajuden, així com posar de manifest el seu compromís amb l’entorn monumental que ens envolte i que els fallers són els primers interessats a preservar”.

Fagoaga ha recordat que “tan enguany com els anteriors la falla contracta un servei de neteja després de cada revetla, però és molt el tràfec de gent que hi ha les 24 hores del dia en la zona i entenem que qualsevol acció encaminada a millorar la imatge de la plaça i a cuidar aquest monument que tant significa per a nosaltres serà positiva”.

Actes del 150 aniversari

Quant als pròxims actes que celebrarà la comissió amb motiu del seu 150 aniversari, destaca la imposició de la insígnia commemorativa en els estendards de les diferents falles de l’agrupació Seu-Xerea-El Mercat el pròxim 18 de març i la visita de Verge Pelegrina el pròxim 30 de març. A més, la falla presentarà un llibre commemoratiu en una data encara per determinar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + set =

lleida 2020
activem alfafar